OFFERTE AANVRAGEN

Professionele geluid verhuur Amstelveen

Voor professionele geluid verhuur in Amstelveen en omgeving komt u naar Leeborent. Naast uitgebreide ervaring bieden wij namelijk standaard de beste service. Voor geluidsapparatuur betekent dit onder meer het vooraf testen van alle apparaten en het adviseren over de beste keuzes voor uw volgende evenement in Amstelveen. Van het Amsterdamse Bos tot aan het Keizer Karelpark en van Westwijk tot aan de Randwijck; wij helpen u graag verder.

Alles voor dat professionele geluid

Een ‘zingende’ microfoon? Slechte verbinding met gehaper en gestotter? Overslaand geluid en krakende muziek? Bij Leeborent zorgen wij dat u zich over geen van deze punten zorgen hoeft te maken. Vooraf controleren wij alle microfoons , kabels , versterkers , zanginstallaties en DJ-sets ; alles voor dat professionele geluid. Huren in Amstelveen betekent bovendien dat wij met plezier alle apparatuur naar u toe komen brengen en dit naar wens voor u aansluiten. Kort gezegd kunt u bij ons terecht van advies en tips tot de complete installatie en na afloop de afbouw van de apparatuur.

Presentaties en feesten in Amstelveen e.o.

Wat uw gelegenheid ook is, wij hebben het professionele geluid te huur dat erbij hoort. Ideaal zijn de vooraf samengestelde geluidspakketten, bijvoorbeeld die voor Band & Zang . Daarnaast hebben wij geluidstafels en mengpanelen. Geeft u presentaties? Dan kunnen wij u voorzien van zowel Portable Geluid als draadloze microfoons , monitoren en versterkers . Wilt u graag opnames maken? Kies dan voor MP3-recorders zodat u na afloop alles nog eens rustig terug kunt luisteren of presentaties kunt delen met wie niet aanwezig kon zijn.

Professionele geluid verhuur Amstelveen

Al onze apparatuur wordt uitgebreid getest. Natuurlijk hangt een goede werking altijd samen met de stroomvoorziening. Om die reden bieden wij ook krachtige bekabeling aan voor de geluidsapparatuur. Met onder meer krachtkabels die extra wattage kunnen overbrengen weet u zeker dat al het geluid goed doorkomt. Ook signaal verlengen of versterken is mogelijk , onder meer met haspels en een stageblok met meerdere kabelingangen. Bovendien kunt u voor de stroom een back-up klaarzetten in de vorm van één of meerdere aggregaten .

Een feest met dat beetje extra

Pakt u het groots aan met uw evenement in Amstelveen? Kijkt u dan ook zeker naar onze drive-in-shows , dansvloeren en natuurlijk de karaoke-sets . Deze vormen een goede aanvulling op de standaardapparatuur voor geluid. Wilt u juist het geluid beperken? Wij bieden in de categorie geluid ook apparatuur voor een Silent Disco of een Silent Seminar . Voor wie hiermee niet bekend is: deelnemers aan deze evenementen krijgen alle audio via een koptelefoon te horen. Er kan zelfs met meerdere zenders worden gewerkt zodat luisteraars zelf bepalen wanneer ze al dan niet meeluisteren.

De topservice van Leeborent

Komt u er niet uit? Weet u niet precies wat u nodig heeft? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we met u mee kunnen denken. Wij geven u daarnaast vlak voor uw evenement in Amstelveen graag technisch advies mee. Hiermee zorgen we ervoor dat u precies weet hoe alles werkt en zo kunt u optimaal gebruikmaken van de te huren professionele geluidsapparatuur. Vraag vandaag nog een offerte op voor uw geluid-verhuur in Amstelveen en laat u positief verrassen door Leeborent.