OFFERTE AANVRAGEN

Licht en geluid Hoofddorp

Licht en geluid in Hoofddorp nodig? U zit zeker goed bij Leeborent. Wij bieden buiten de beste licht – en geluidsapparatuur namelijk ook uitstekende service. Deze goede service is voor wie bij ons huurt een prettige bijkomstigheid – en voor ons heel vanzelfsprekend. Wij denken graag met u mee over wat u nodig heeft om van uw volgende evenement, feest of jubilieum in Hoofddorp een succes te maken.

Een moderne manier van presenteren

Als licht en geluid goed op elkaar zijn ingespeeld, loopt elk evenement beter. Wilt u iets op professionele wijze presenteren? Dan helpen wij u graag aan een podium, microfoon en andere geluidsapparatuur. Ter ondersteuning kunnen wij u dan adviseren over de beste verlichting . Zo zet u letterlijk en figuurlijk in de spotlights wat u belangrijk vindt. Ons vakkundige personeel is daarbij in te huren om u uit handen te nemen wat u niet zelf kunt of wilt regelen, tot aan de complete op- en afbouw toe. Kijkt u tot slot ook eens naar onze podiums , dansvloeren en alle beeldapparatuur om uw evenement compleet te maken.

Verhuur licht Hoofddorp

Voor de huur van licht in Hoofddorp heeft u bij Leeborent genoeg keuze. Binnen de categorie licht kunt u onder meer kiezen uit duurzame led-verlichting , complete lichtpakketten , decorverlichting en statische verlichting . Heeft u een speciaal thema? Ook dan bieden wij uitkomst. Zo hebben wij feestverlichting in onder meer een disco-thema of in de stijl van de 80β€šΓ„Γ΄s en 90β€šΓ„Γ΄s .

Met onze dimmers en switchers houdt u de bediening van de verlichting eenvoudig in eigen hand. Heeft u veel lichtervaring? Dan kunt u ook eens kijken naar onze lichttafels/regie . U bedient dan alles vanaf een handig scherm of met een lichtpaneel. Dit kan onder meer handig zijn met volgspots of bij presentaties waarbij u de aandacht op verschillende delen van de zaal moet kunnen richten.

Verhuur geluid Hoofddorp

Met alleen licht voor uw evenement in Hoofddorp bent u er nog niet. U kunt daarom bij Leeborent ook terecht voor de huur van uitstekende geluidsapparatuur . Ons aanbod loopt uiteen van DJ Booths en portofoons tot complete geluidspakketten voor events of juist toegerust voor band & zang .

Soms kan geluid huren juist betekenen dat u gaat voor stilte. Hiervoor kunt u kijken bij ons aanbod voor de Silent Disco . Daarnaast hebben wij alles in huis voor een wellicht wat onbekender fenomeen: een Silent Seminar . Organiseert u bijvoorbeeld rondleidingen maar wilt u niet dat de gids of tour de normale gang van zaken verstoort? Dan helpen wij u in Hoofddorp en daarbuiten graag verder met een Tour Guide voorzien van onder meer de beste kwaliteit hoofdtelefoons.

Leeborent: een stapje verder in service

Of u nu voor het eerst een evenement organiseert of al door de wol geverfd bent: wij helpen u graag met een licht- en geluidsplan op maat. Dit sturen wij u in de vorm van een offerte op maat of door u persoonlijk te woord te staan en mee te denken over wat uw evenement nodig heeft. Daarnaast kunt u gebruikmaken van onze geschoolde mensen: hier vindt u meer informatie over het technische personeel dat voor u aan de slag kan.