OFFERTE AANVRAGEN

Licht en geluid Haarlem

In de filmwereld gebeurt het na β€šΓ„Γ²Lights, camera…β€šΓ„Γ΄ U maakt de zin vast al af met β€šΓ„Γ²Actionβ€šΓ„Γ΄. Zo zien wij vanuit Leeborent het licht en geluid voor uw evenement ook. Pas nadat het licht en geluid klopt, kan het echte werk beginnen. Voor goede verhuur van licht en geluid in Haarlem bent u bij ons in elk geval aan het juiste adres; zowel voor het huren van licht- en geluidsapparatuur als licht- en geluidadvies voor uw evenement in Haarlem.

Het beste koppel: licht en geluid

Romantiek komt er misschien niet direct bij kijken, maar licht en geluid vormen toch het perfecte paar. Bent u bezig met het organiseren van een bedrijfsfeest, evenement of jubileum? Dan maken goed licht en geluid het verschil. Samen zetten zij de juiste sfeer neer zodat het evenement wat betreft de aankleding precies uitpakt zoals u voor ogen heeft.

Licht huren Haarlem

Voor het huren van apparatuur voor licht en geluid in Haarlem of omgeving beginnen we met de verlichting. Hierbij kunt u denken aan alles van decorverlichting , verlichting van buitenpodia en algemene feestverlichting tot losse lichtspots , volgspots en spiegelbollen . Bewegend licht kan daarnaast een mooie aanvulling zijn op het geluid. Zowel voor licht als geluid bieden wij u complete pakketten. Daarnaast kun u natuurlijk altijd losse elementen huren. U vindt hier het complete aanbod voor licht huren in Haarlem .

Geluid huren Haarlem

Als uw feest(plannen) eenmaal goed in de spotlights staan, kunt u kijken naar welk geluid bij uw evenement past. Geluidsapparatuur leveren wij – net als lichtapparatuur – op afspraak en zowel binnen als buiten Haarlem. Bij geluid kunt u denken aan complete dj-sets , zanginstallaties voor bands en zelfs kant-en-klare geluidspakketten voor evenementen . Dit zijn complete geluidssystemen voor 20 tot 12.000 personen. Wij hebben in dit geval het voorwerk al gedaan, zodat u niet meer uit hoeft te zoeken wat u precies nodig heeft. U vindt hier het complete aanbod voor geluid huren in Haarlem . Natuurlijk kunt u ook direct een vrijblijvende offerte opvragen .

Geluidsapparatuur of lichtinstallaties huren

Voor specifieke wensen leveren wij passende apparatuur. Wist u dat u daarnaast bij Leeborent terecht kunt voor geluid en licht in de breedste zin? Zo hebben wij een uitgebreid assortiment speciaal voor karaoke : hiermee laat u uw gasten hun eigen geluid ten gehore brengen! Daarnaast kunt u uw evenement compleet maken met beeld , zoals grote presentatieschermen, of door te kiezen voor dansvloeren met verlichting.

Service van A tot Z inclusief levering en aansluiting

Wij ontzorgen u graag in het huren van licht en geluid in Haarlem. Hiervoor hebben wij een team ervaren professionals die u van begin tot eind begeleiden en apparatuur voor u kunnen aansluiten. Vooraf kunnen wij vanuit onze brede ervaring advies geven over de geschikte licht- en geluidapparatuur. Vervolgens komen wij de apparatuur langsbrengen – zowel in Haarlem als daarbuiten – en onze vakkundige medewerkers kunnen alles voor u aansluiten en zorgen dat het werkt. U vindt hier meer informatie over ons technische personeel .

Tot slot is een eerste advies in de vorm van een offerte bij ons altijd vrijblijvend. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden voor uw volgende evenement in Haarlem met ons te bespreken. Wij helpen u graag.