OFFERTE AANVRAGEN

Karaoke sets Zwanenburg

Karaoke sets the mood – ook in Zwanenburg! Overweegt u een karaokeset te huren voor uw evenement in Zwanenburg? Van West tot Oost en daartussen voorzien wij u vanuit Leeborent van alles dat met karaoke te maken heeft.

De kracht van karaoke

Muziek maakt dat mensen zich sterker verbonden voelen met elkaar. Zelf zingen versterkt dat effect. Dit is dan ook de reden dat we spreken over de kracht van karaoke. Het lijkt heel eenvoudig om gewoon een karaokeset neer te zetten voor uw evenement. Toch is het in die eenvoud – waarbij wij alvast de beste selectie muziek voor u hebben klaargezet – die maakt dat een standaardevenement kan uitmonden in een feest waar nog lang over wordt nagepraat.

Vergroot het plezier

Binnen ons aanbod karaoke sets in Zwanenburg vindt u diverse opties. Zo is er een eenvoudige thuisset voor karaoke die makkelijk zelf te bedienen is. Dankzij het ingebouwde beeldscherm hoeft u zelf geen scherm te regelen. Wilt u het wat groter aanpakken? Kies dan voor een Karaoke Roadshow waarbij uw karaoke-avond compleet wordt verzorgd .

De Karaoke Roadshow

Onze Karaoke Roadshow is een unieke en complete karaoke-ervaring. U kiest een thema, of laat u hierover adviseren door ons team, en wij doen de rest. Uw roadshow is compleet met leuke videoclips, goede muziek, en natuurlijk een professionele DJ die als entertainer optreedt. U heeft daarnaast de optie om een bijzondere gouden microfoon te huren en leuke prijzen voor de beste karaoke-artiesten uit uw gezelschap.

Karaoke-sets uitgebreid

Vanaf de eenvoudigste karaokeset geldt al dat er een beeldscherm is ingebouwd. Wilt u echter meer dan het standaardscherm, dan raden we u aan een kijkje te nemen bij ons aanbod in beeldverhuur . Voor een spectaculaire omlijsting van de karaoke-avond kunt u verder kijken bij de verhuur van een podium en licht , waarbij u de keuze heeft tussen apparatuur voor binnen en voor buiten. Het maakt dus niet uit of uw evenement in Zwanenburg outdoor of indoor is; wij hebben precies wat u nodig heeft voor een spectaculaire karaoke-avond.

Meer muziek voor de liefhebbers

Welke karaoke-sets u ook kiest, wij leveren hier een uitgebreid assortiment met feestnummers bij. De standaardlijst (PDF) bevat bekende muziek en verrassende klassiekers voor alle leeftijden en voorkeuren; met meer dan 20 dvdβ€šΓ„Γ΄s zit er voor iedereen wat bij. Daarnaast hebben wij digitale karaoke-sets met maar liefst 1800 hits. Hier zijn ook buitenlandse toppers in de lijst terug te vinden – tot aan Duits en Chinees toe. En wat dacht u van kerstkaraoke voor uw volgende december-evenement?

Advies op maat

Bij Leeborent geloven we dat goede service zich altijd uitbetaalt. Wij investeren daarom graag in u, zodat we met de verhuur van onze producten net dat beetje meer kunnen bieden. Dit begint met een goed gesprek, waarbij u desgewenst advies kunt krijgen over wat u voor uw volgende evenement of feest nodig heeft. Wij nemen onze jarenlange ervaring mee naar dit gesprek, zodat u een compleet beeld krijgt van uw mogelijkheden. Daarnaast hebben wij alles wat u nodig heeft al getest en wel voor u klaarstaan. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of vraag direct een offerte aan . We helpen u graag verder.