OFFERTE AANVRAGEN

Karaoke sets Leiden

Wist u dat zingen goed is voor u? Zingen draagt bij aan een betere weerstand, uw postuur wordt er beter van en zingen vermindert uw stressniveau. Daarom is het huren van karaoke sets voor uw evenement in Leiden een uitstekend idee. Naast het feit dat karaoke natuurlijk ontzettend leuk is! Vanuit Leeborent verhuren wij alles van home karaokesets tot een complete karaokeshow in Leiden en daarbuiten.

Teambuilding, familiefeest of bedrijfsfeest met karaoke

Gun uw team meer zelfvertrouwen en laat de gelukshormonen hun werk doen. Met zingen worden onderlinge banden versterkt en hiermee is het huren van een karaoke set in Leiden of omgeving een uitstekende optie voor elk bedrijfsfeest; van vrijdagmiddagborrel tot jubilieum. Ook voor uw familiefeest kunt u met karaoke aan teambuilding doen. Hiermee maakt u er een feest van dat iedereen nog lang bij blijft.

Karaoke-pakket huren op maat

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een competitief element aan de karaoke-avond te verbinden? U kunt hier alle voordelige pakketten bekijken waarmee u de beste (of meest fanatieke) zangers beloont met een prijs. Een andere leuke optie voor elke karaoke set is dat u special effects kunt mee huren. Neem gerust contact met ons op zodat we hier een goede combinatie voor kunnen samenstellen. Soms is het bijvoorbeeld handig of zelfs noodzakelijk om een aggregaat mee te huren, zodat u zeker weet dat het feest altijd door kan gaan en u geen last krijgt van stroomproblemen.

Muziek en liedjes voor iedereen!

Voor de traditionele karaoke sets heeft u keuze uit talloze hits, verdeeld over 25 dvd’s. Daarnaast zijn er maar liefst 1800 hits beschikbaar voor de digitale video karaoke sets. Een leuke tip is om als voorpret alvast te kijken naar het overzicht muzieknummers voor de karaoke sets .

Buiten deze brede selectie muzieknummers hebben wij vanuit Leeborent graag muziek voor iedereen. Komen er kinderen op uw evenement of feest in Leiden? Dan kunt u ook eens kijken naar Karaoke Kids . Dit kan samen met een andere karaoke set gehuurd worden en bijvoorbeeld in een aparte ruimte worden gebruikt.

Tot slot is er de karaoke set ‘Silent’ voor wie te maken heeft met geluidsrestricties. Kies binnen dit unieke karaoke-concept voor diverse pakketten, gebaseerd op het aantal bezoekers dat u verwacht.

Karaoke en meer

Til uw karaoke-evenement naar een hoger niveau met het juiste beeld en een professioneel podium . Ook kunt u een dansgelegenheid creëren met een van onze LED-dansvloeren . Daarnaast verhuren wij bij Leeborent aggregaten ; deze garanderen dat u altijd stroom heeft voor uw evenement in Leiden.
Wij testen alle apparatuur vooraf en kunnen deze ook bezorgen en aansluiten. Voor advies en overleg over de technische op- en afbouw kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij leveren, indien gewenstm uw karaoke sets in Leiden en omgeving persoonlijk af.

Direct huren van karaoke sets Leiden

U kunt altijd een vrijblijvende offerte ontvangen voor om karaoke sets in Leiden te huren. Krijgt u liever wat extra ondersteuning? Neemt u dan rechtstreeks contact met ons op, dan denken we graag met u mee over wat uw feest compleet maakt. Wij kunnen u namelijk gratis advies geven over onder meer versterkers, microfoons en andere geluidsapparatuur om uw karaoke-avond tot een succes te maken. Een goed begin is ook bij karaoke het halve werk!

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren
Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren