OFFERTE AANVRAGEN

Karaoke sets huren Zandvoort

Karaoke-sets huren in Zandvoort doet u natuurlijk bij Leeborent! Creëer de perfecte middag, avond, of zing de hele nacht door met een karaoke-set , compleet met microfoon en beeldscherm. Laat bezoekers genieten van de zangervaring die verbindt en opvrolijkt. Vanuit Leeborent verhuren wij voor elke gelegenheid geschikte karaoke-sets – en we komen deze desgewenst zowel in als buiten Zandvoort bij u langsbrengen.

De cultuur rondom karaoke

In Japan begrijpen ze het al jaren: karaoke sets the mood voor een fantastische avond met vrienden, collega‚Äôs of familie. De karaoke-cultuur is hier zo sterk dat het voor dit land in één adem wordt genoemd met sushi. Je kunt dan ook overal terecht voor een karaoke-avond, zelfs ‚Äôs nachts. Langzaam maar zeker beginnen we in Europa ook te begrijpen wat de Japanners al weten: muziek verbindt, en samen zingen al helemaal. Karaoke-sets huren voor uw evenement in Zandvoort is dan ook een uitstekend idee om er een echt succes van te maken.

Karaoke+

Wilt u gebruikmaken van extra mogelijkheden, zoals een feestelijke gouden microfoon en prijzen voor de beste zangers? Wij hebben complete karaoke-pakketten voor elke gelegenheid. Ook qua muziek bestrijken wij een brede doelgroep; van kinderen tot volwassenen, van classics tot moderne muziek en natuurlijk ook muziek in diverse talen en thema’s. Om alvast een idee te krijgen vindt u hier het overzicht van de nummers bij de homeset (PDF). Heeft u behoefte aan nog meer mogelijkheden? Onze digitale karaoke-sets zijn ook te huren in Zandvoort en omgeving. U heeft met deze video karaoke-set keuze uit maar liefst 1800 nummers.

Complete karaoke-avond

Naast karaoke-sets die u kunt huren hebben wij vanuit Leeborent een nog breder aanbod professionele apparatuur. Maak uw karaoke-avond, -middag of – nacht daarom compleet met beeld , geluid en verlichting . Ook dansvloeren en podia huren behoort tot de mogelijkheden. Hiermee zorgt u dat uw hele evenement van A tot Z goed verloopt. Weet u niet precies wat u nodig heeft om van uw evenement een doorslaand succes te maken? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies op maat . Natuurlijk kunt u ook altijd alvast een offerte aanvragen .

Zorgeloze verhuur in Zandvoort

Heeft u de apparatuur voor uw feest of evenement goed in kaart? De volgende stap is om na te denken over het feest zelf. Wie gaat de karaoke-set aansluiten of bedienen? Vanuit Leeborent denken we graag met u mee zodat u zorgeloos gebruik kunt maken van de karaoke-set of andere apparatuur. Een veelgekozen optie die wij bieden is de verhuur van vakkundig personeel . Wij kunnen in overleg alle apparatuur bij u afleveren, aansluiten, en de hele avond bedienen. Na afloop ontkoppelen we alles en nemen we het netjes weer mee. Zo heeft u er geen omkijken naar. Een tweede optie is de karaoke roadshow , compleet met muziek, videoclips, en een dj of entertainer. U kunt contact met ons opnemen om meer te horen over de mogelijkheden, of u kunt direct een offerte aanvragen (in- of exclusief personeel). Overleggen met ons kan tegenwoordig ook via WhatsApp – handig voor als u tussendoor een vraag hebt. Wij staan met plezier voor u klaar!

Ben je Opzoek naar apparatuur voor Koningsdag 2024?
Wij leveren o.a. podia, aggregaten, geluid, licht en nog veel meer!
Ben je Opzoek naar apparatuur voor Koningsdag 2024?
Wij leveren o.a. podia, aggregaten, geluid, licht en nog veel meer!