OFFERTE AANVRAGEN

Karaoke sets huren Zandvoort

Karaoke-sets huren in Zandvoort doet u natuurlijk bij Leeborent! CreΓ«er de perfecte middag, avond, of zing de hele nacht door met een karaoke-set , compleet met microfoon en beeldscherm. Laat bezoekers genieten van de zangervaring die verbindt en opvrolijkt. Vanuit Leeborent verhuren wij voor elke gelegenheid geschikte karaoke-sets – en we komen deze desgewenst zowel in als buiten Zandvoort bij u langsbrengen.

De cultuur rondom karaoke

In Japan begrijpen ze het al jaren: karaoke sets the mood voor een fantastische avond met vrienden, collegaβ€šΓ„Γ΄s of familie. De karaoke-cultuur is hier zo sterk dat het voor dit land in één adem wordt genoemd met sushi. Je kunt dan ook overal terecht voor een karaoke-avond, zelfs β€šΓ„Γ΄s nachts. Langzaam maar zeker beginnen we in Europa ook te begrijpen wat de Japanners al weten: muziek verbindt, en samen zingen al helemaal. Karaoke-sets huren voor uw evenement in Zandvoort is dan ook een uitstekend idee om er een echt succes van te maken.

Karaoke+

Wilt u gebruikmaken van extra mogelijkheden, zoals een feestelijke gouden microfoon en prijzen voor de beste zangers? Wij hebben complete karaoke-pakketten voor elke gelegenheid. Ook qua muziek bestrijken wij een brede doelgroep; van kinderen tot volwassenen, van classics tot moderne muziek en natuurlijk ook muziek in diverse talen en themaβ€šΓ„Γ΄s. Om alvast een idee te krijgen vindt u hier het overzicht van de nummers bij de homeset (PDF). Heeft u behoefte aan nog meer mogelijkheden? Onze digitale karaoke-sets zijn ook te huren in Zandvoort en omgeving. U heeft met deze video karaoke-set keuze uit maar liefst 1800 nummers.

Complete karaoke-avond

Naast karaoke-sets die u kunt huren hebben wij vanuit Leeborent een nog breder aanbod professionele apparatuur. Maak uw karaoke-avond, -middag of – nacht daarom compleet met beeld , geluid en verlichting . Ook dansvloeren en podia huren behoort tot de mogelijkheden. Hiermee zorgt u dat uw hele evenement van A tot Z goed verloopt. Weet u niet precies wat u nodig heeft om van uw evenement een doorslaand succes te maken? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies op maat . Natuurlijk kunt u ook altijd alvast een offerte aanvragen .

Zorgeloze verhuur in Zandvoort

Heeft u de apparatuur voor uw feest of evenement goed in kaart? De volgende stap is om na te denken over het feest zelf. Wie gaat de karaoke-set aansluiten of bedienen? Vanuit Leeborent denken we graag met u mee zodat u zorgeloos gebruik kunt maken van de karaoke-set of andere apparatuur. Een veelgekozen optie die wij bieden is de verhuur van vakkundig personeel . Wij kunnen in overleg alle apparatuur bij u afleveren, aansluiten, en de hele avond bedienen. Na afloop ontkoppelen we alles en nemen we het netjes weer mee. Zo heeft u er geen omkijken naar. Een tweede optie is de karaoke roadshow , compleet met muziek, videoclips, en een dj of entertainer. U kunt contact met ons opnemen om meer te horen over de mogelijkheden, of u kunt direct een offerte aanvragen (in- of exclusief personeel). Overleggen met ons kan tegenwoordig ook via WhatsApp – handig voor als u tussendoor een vraag hebt. Wij staan met plezier voor u klaar!