OFFERTE AANVRAGEN

Karaoke sets huren Amstelveen

In de juiste stemming komen voor uw evenement? Karaoke sets the mood, of uw evenement nu in de Randwijck of Westwijk is. Bij Leeborent kunt u de beste karaoke-sets in en om Amstelveen huren, tot aan het Amsterdamse bos en Buitengebied-Zuid toe. Wij komen uw karaoke-set naar wens ook netjes bij u langsbrengen en ter plaatse installeren. Zo heeft u de kans om zorgeloos te genieten van uw evenement.

Van karaoke-set tot karaoke-show…

Bij Leeborent kiest u zelf hoe uitgebreid u uw feest viert. Ons aanbod van karaoke-sets die u kunt huren begint bij de basis: een karaoke thuisset. Deze zijn voorzien van een ingebouwd beeldscherm en een versterker. Daarnaast heeft u natuurlijk microfoons en een uitgebreid assortiment DVDβ€šΓ„Γ΄s met qua muziek voor ieder wat wils. U kunt de karaoke-set naar wens aansluiten op uw eigen tv of beamer.

Pakt u het graag wat grootser aan? Dan gaan we van de karaoke thuisset direct naar de karaoke-roadshow. Hierbij komt een DJ of entertainer uw gasten opwarmen en de rest van het evenement in feestelijke banen leiden. Wij zorgen vanuit Leeborent voor de techniek en de entertainer, en hebben daarnaast de optie voor prijzen. Hiermee zet u de fanatiekst meezingende feestgangers nog eens extra in het zonnetje.

… en alle karaoke-sets ertussenin

Is de thuisset te klein en de karaoke roadshow te groot? Ons aanbod is breed, en daarom kunnen wij u altijd helpen aan een karaoke-set dat bij uw evenement past. Ook het muziekaanbod is zeer gevarieerd. In de basis hebben wij de homeset met dvdβ€šΓ„Γ΄s ( bekijk hier de lijst met alle nummers ). Daarnaast kunt u kiezen voor digitale karaoke: met de digitale karaoke-set heeft u de keuze uit meer dan 1800 bekende en onbekende hits. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor aanvullende apparatuur, zoals beeldschermen , dansvloeren en verlichting . Weet u niet precies wat u nodig heeft om van uw feest een doorslaand succes te maken? Benader ons dan vrijblijvend voor advies of een offerte op maat .

Karaoke-sets bezorgen in Amstelveen

Leeborent bezorgt gehuurde apparatuur in heel Nederland. Dat betekent dat we ook in en rond Amstelveen graag bij u langskomen. Met ons vakkundige personeel hebben wij alles ook snel en goed voor u aangesloten, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Zij kunnen overigens ook tijdens het feest aanwezig zijn zodat u altijd een aanspreekpunt heeft voor vragen en wensen. Op die manier ontzorgen wij u van begin tot eind – van de bezorging tot de afbouw. Bent u benieuwd wat u nodig heeft voor een karaoke-set op uw evenement? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend naar een offerte .

Altijd een stap extra bij Leeborent

Van goed advies over de verhuur van karaoke-sets of simpelweg de beste karaoke-sets: u zit zeker goed bij Leeborent. Daarbij gaan we altijd een stapje verder. Advies is inbegrepen, net als goede service. En krijgt u geen genoeg van karaoke? Dan kunt u ook eens kijken bij ons aanbod karaoke-sets in de verkoop . We helpen u in alle gevallen graag verder, ook via WhatsApp.