OFFERTE AANVRAGEN

Karaoke sets Hilversum

Met het huren van kwalitatief goede karaoke sets draait alles om het plezier van zingen. Voor uw karaoke sets in Hilversum en omgeving helpen we u vanuit Leeborent graag verder. Dankzij ons uitgebreide aanbod kunt u kiezen uit alles van een complete karaokeshow tot de beste home karaokesets voor gebruik in een kleinere setting. Maak uw feest muzikaal compleet met alles wat met karaoke te maken heeft!

Zingen met plezier

Of u nu talent heeft of juist niet; met karaoke kan iedereen zingen met plezier. Uit onderzoek blijkt dan ook dat zingen u een geluksboost kan geven. Er worden aantoonbaar meer endorfines aangemaakt en de saamhorigheid onder de deelnemers wordt groter. Hiermee is het huren van een karaoke set een uitstekende manier om een teamactiviteit in te vullen of een leuk idee voor een feest, verjaardag of bruiloft!

De beste karaoke sets in Hilversum en omgeving

Bij het huren van karaoke sets in Hilversum heeft u meerdere keuzes. Kies bijvoorbeeld direct voor een compleet pakket met de Karaoke Roadshow ; deze heeft zowel goede muziek met leuke videoclips als een DJ of een entertainer. Er zijn daarnaast voordelige pakketten voor het uitdelen van prijzen voor de muzikale winnaars van karaoke. Zo verbindt u een competetief element aan de zangactiviteit en zet u fanatieke zangers extra in de spotlights.

Karaoke: een muzikaal feest voor iedereen

Met karaoke wordt elk evenement een muzikaal feest. Heeft u te maken met geluidsrestricties? Ook daar hebben wij een oplossing voor. Zo is er de complete karaoke set ‘Silent’, met diverse pakketten op basis van het aantel deelnemers of bezoekers. Hiermee heeft u ook een geslaagd muzikaal evenement als het qua geluid beschieden moet blijven. Er zijn, kortom, meerdere mogelijkheden voor een muzikaal feest. Ook aan de kinderen is gedacht met Karaoke Kids .

Verlichting en special effects voor karaoke

Feestverlichting mag bij zowel grote als kleine evenementen eigenlijk niet ontbreken. Kijk daarom voor uw karaoke-feest ook eens bij ons verhuuraanbod van licht ; van decor- en gevelverlichting tot losse lichtspots en complete lichtpakketten. Daarnaast adviseren wij om special effects te overwegen. Hierin kunt u denken aan rookmachines, bellenblaasmachines en confetti-kannonnen. Zoals ook met de karaoke sets kunnen wij alle apparatuur zowel binnen als buiten Hilversum langsbrengen en zelfs voor u aansluiten.

Optimale service van Leeborent bij uw feest of event

Naast u te voorzien van de juiste materialen en apparatuur zetten we bij Leeborent graag een extra stap. Wij hebben bijvoorbeeld altijd de transportmiddelen om uw apparatuur in te vervoeren. Ook kunt u gebruikmaken van vakkundig personeel dat voor u de op- en afbouw van een feest of evenement kan verzorgen. Mocht u niet zeker zijn van de elektriciteitscapiciteit op uw feest- of evenementlocatie, dan kunnen wij u verder helpen met de verhuur van aggregaten .

Ook voordat u bij ons apparatuur huurt, helpen wij u graag. Door rechtstreeks contact met ons op te nemen met uw vragen en wensen kunnen wij meedenken over wat u nodig heeft om van uw karaoke evenement in Hilversum een echt succes te maken. Vanuit onze jarenlange ervaring nemen wij u het denk- en regelwerk uit handen. Op deze manier kunt u ook zelf genieten van uw evenement.

Ben je Opzoek naar apparatuur voor Koningsdag 2024?
Wij leveren o.a. podia, aggregaten, geluid, licht en nog veel meer!
Ben je Opzoek naar apparatuur voor Koningsdag 2024?
Wij leveren o.a. podia, aggregaten, geluid, licht en nog veel meer!