OFFERTE AANVRAGEN

Karaoke sets Haarlem

Van Toppertje tot Boogie Nights – met het huren van karaoke sets wordt elk evenement een feest om niet snel te vergeten. De kwaliteit van de zang maakt niet uit, want het gaat om het plezier dat iedereen heeft. Bent u op zoek naar karaoke sets in Haarlem? Dan helpen we u vanuit Leeborent graag verder met een breed aanbod in alles wat met karaoke te maken heeft; van home karaokesets tot een complete karaokeshow .

Het beste aanbod karaoke sets

Met de komst van het digitale tijdperk breiden ook de karaokemogelijkheden zich uit. Daarom kunt u bij verhuurspecialist Leeborent terecht voor zowel een traditionele karaokeset als een digitale video karaoke set . Met de laatste kunt u kiezen uit maar liefst 1800 karaokehits. Voor de traditionele te huren sets voor karaoke bieden wij 25 dvd’s met talloze hits. Om een idee te krijgen van het aanbod kunt u alvast kijken bij het overzicht muzieknummers voor de karaoke sets . Hier komt u waarschijnlijk meteen al van in de stemming.

Huren van karaoke sets Haarlem

Bij het huren van karaoke sets in Haarlem maakt u eerst een keuze voor het soort karaoke set. Zo is er de complete Karaoke Roadshow met zowel goede muziek als leuke videoclips en een DJ/entertainer. Onze tip; regel voor de winnaars van de eerste, tweede en derde prijs een leuke attentie. U kunt hier alle voordelige pakketten bekijken . Houdt u de organisatie in eigen handen, dan heeft u de keuze uit andere karaoke sets, zoals de home set of karaoke partyset met zelfbediening . Tip: u kunt elke set uitbreiden met special effects .

Maak van uw gelegenheid in Haarlem e.o. een muzikaal feest

Met karaoke wordt elk evenement een muzikaal feest. Heeft u te maken met geluidsrestricties? Ook daar hebben wij een oplossing voor. Zo is er de complete karaoke set Silent, met diverse pakketten op basis van het aantal deelnemers of bezoekers. Hiermee heeft u ook een geslaagd muzikaal evenement als het qua geluid bescheiden moet blijven. Er zijn, kortom, meerdere mogelijkheden voor een muzikaal feest. Ook aan de kinderen is gedacht met Karaoke Kids .

Aanvullende producten en diensten bij uw karaoke set

Maak uw karaokeavond compleet met een LED-dansvloer , het juiste beeld , een professioneel podium en special effects . Ook verhuren wij aggregraten zodat u zeker weet dat alle elektrische apparatuur werkt wanneer u dat nodig heeft. Wij hebben bij Leeborent namelijk alles in huis voor een geslaagd evenement. Weet u niet zeker wat u nodig heeft? Dan voorzien wij u graag vrijblijvend van advies. Neem hiervoor gerust contact met ons op of vraag om een vrijblijvende offerte op maat .

De totaalservice van Leeborent

Vooraf testen wij al onze karaoke sets zodat u zeker weet dat de door u te huren karaoke set naar behoren werkt. Onze vakkundige medewerkers zorgen daarnaast naar wens voor de technische op- en afbouw. Wij leveren uw karaoke set af in Haarlem of daarbuiten; alles gaat in goed overleg. Bent u klaar voor een fantastische karaokeavond? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte of neem contact met ons op om te informeren naar alle mogelijkheden voor uw evenement of feest in Haarlem. Wij staan voor u klaar!

Ben je Opzoek naar apparatuur voor Koningsdag 2024?
Wij leveren o.a. podia, aggregaten, geluid, licht en nog veel meer!
Ben je Opzoek naar apparatuur voor Koningsdag 2024?
Wij leveren o.a. podia, aggregaten, geluid, licht en nog veel meer!