OFFERTE AANVRAGEN

Karaoke sets Amsterdam huren?

Karaoke maakt van elke gelegenheid een feest! Daarom verhuren wij alles van klassieke tot professionele karaoke sets in Amsterdam en de rest van Nederland. Kies voor een complete karaokeshow of huur voor een scherpe prijs een losse karaokeset. Weet u niet precies welke karaoke set het best bij uw evenement past? Dan voorzien wij u graag van advies. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor de verhuur van karaoke sets en andere apparatuur in en rond Amsterdam.

Knallen met karaoke – een feest van verbinding

Zingen maakt vrolijk en het verbindt mensen. Karaoke geeft precies dat podium aan wie normaal gesproken niet snel uit volle borst zou zingen. Hiermee krijgt iedereen de kans om te ervaren hoe het is om vol passie dat ene bekende nummer mee te zingen of om de eigen muzieksmaak een uniek podium te geven. Sterker nog: onze speciale prijzenpakketten geven een echt fysiek prijzenpodium aan de beste of meest fanatieke zanger. Elke gelegenheid wordt daarom een knalfeest met karaoke; met name personeelsfeesten en jubilea.

Mogelijkheden met karaoke sets Amsterdam

Voor uw volgende evenement in Amsterdam, of dit nu groot- of kleinschalig is, hebben wij in ons brede assortiment precies de karaokeset die bij u past. Veelgekozen is de eenvoudige karaokeset die iedereen zelf kan bedienen. Dit zijn de zogeheten karaoke homesets met ingebouwd beeldscherm. Wij voorzien deze van de nodige accessoires, zoals een versterker, een microfoon en natuurlijk voldoende karaokenummers. Daarnaast is de karaoke set aan te sluiten op uw eigen beamer of uw eigen tv. Een extra (groot) scherm bieden wij ook te huur aan, zie hiervoor onze complete selectie beeldapparatuur te huur .

Karaoke set te huur voor elke gelegenheid

Naast de standaardsets voor karaoke hebben wij complete karaoke roadshows te huur, zowel in de traditionele karaoke-opstelling als met de DJ Silent . Deze laatste optie is zeer geschikt wanneer u geen toestemming hebt om op hoog volume geluid te produceren op uw feestlocatie, maar wel graag alle bezoekers enthousiast laat dansen en zingen. De meeste karaoke sets op onze website geven al aan voor hoeveel personen zij geschikt zijn, zodat u een roadshow of set kunt kiezen met alle apparatuur die nodig is voor uw evenement of feest. Tot slot kunt u met leuke prijzenpakketten elk karaokefeest een competitief tintje geven. Organiseert u een kleiner feest, bijvoorbeeld thuis ter ere van een verjaardag? Dan zijn er speciale handzame homesets te huur die voor een knalfeest zullen zorgen.

Alle bekende hits op één karaoke set

Bij het huren van een karaoke set in Amsterdam of de regio wilt u natuurlijk dat alle bekende hits die uw gasten of bezoekers aanvragen ook beschikbaar zijn; β€šΓ„Γ²neeβ€šΓ„Γ΄ verkopen op verzoeknummers is natuurlijk een domper. Wij hebben dan ook een grote hoeveelheid nummers beschikbaar, met onder meer 25 dvdβ€šΓ„Γ΄s vol bekende meezingers. Het standaardpakket heeft zowel moderne liedjes als bekende hits van vroeger. Daarnaast hebben wij dvdβ€šΓ„Γ΄s met zowel Engels- als Nederlandstalige nummers en er zijn ook dvdβ€šΓ„Γ΄s met hits voor kinderen – leuk voor kinderfeesten en schoolfeesten, maar ook voor wie in is voor wat jeugdsentiment. Bent u benieuwd naar het complete aanbod? Informeer ernaar via onze contactpagina of vraag direct vrijblijvend een offerte aan .