OFFERTE AANVRAGEN

Geluid verhuur Zwanenburg

Geluidsapparatuur huren in Zwanenburg en omgeving doet u bij Leeborent! In ons aanbod geluid vindt u alles wat u nodig heeft om van uw evenement een goed klinkend succes te maken. Daarnaast kunnen wij u als vakmensen met ervaring adviseren over wat u precies nodig heeft. Geluid huren betekent bij Leeborent bovendien dat we alle hoogstaande geluidsapparatuur ook persoonlijk bij u kunnen aansluiten – zowel in Zwanenburg als daarbuiten.

Geluid – verhuur voor grote en kleine groepen

Of u nu met 20 of 12.000 personen feest viert, wij hebben het geschikte geluid voor uw evenement. Onze complete geluidsysstemen en geluidspakketten voor events zijn gebaseerd op het aantal personen dat u verwacht. Binnen dit aanbod kunt u kiezen voor de juiste toepassing, zoals voor spraak, muziek en toespraken. Ook zijn er geluidspakketten die het extra goed doen in kleine ruimtes. Voor grotere evenementen kijkt u naar orkestversterking of pakketten geluid verhuur voor grote clubs en theaters. Weet u toch nog niet zeker of het door u gekozen pakket bij u past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij denken met u mee.

Goed geluid voor presentaties

Wie tijdens een evenement alleen achtergrondmuziek nodig heeft, gebruikt hiervoor andere geluidsapparatuur dan wie een sportwedstrijd verslaat. Wij vinden het daarom belangrijk dat geluid klopt. Wie presenteert, moet goed verstaanbaar zijn, en omroepberichten moeten gehoord worden. Of u nu geluid zoekt voor rommelmarkten, sportwedstrijden of grote presentaties: bij Leeborent vindt u precies de apparatuur die aansluit op uw wensen. Bovendien kunt u bij de geluidssystemen voor presentaties eenvoudig een keuze maken op basis van het aantal aanwezigen.

Muzikaal feest

Hoe groot de rol van muziek op uw evenement in Zwanenburg is, bepaalt u zelf. Vanuit Leeborent voorzien wij u in elk geval van de juiste geluidsvoorzieningen. Zo verhuren wij voor DJβ€šΓ„Γ΄s alles van CD-spelers tot draaitafels en natuurlijk hoort daar een nette booth bij. Ook voor bands en zangers hebben wij een speciale selectie van geluidspakketten. Wilt u liever alleen achtergrondmuziek of een pakket op maat? Vraag ons gerust om de mogelijkheden .

Geluidloos succes

Al jaren is de silent disco een groot succes op zowel grote als kleine evenementen. De naam zelf lijkt misleidend, want uiteindelijk draait het bij een silent disco ook om het beste geluid. Zonder goed geluid valt ook hier de beleving weg. Ook hier zijn weer zowel complete sets te huur als losse onderdelen.

Geluid en meer

Bij geluid komt veel kijken. Om die reden verhuren wij ook vakkundig personeel dat u een handje kan helpen – zowel met de aansluiting van geluidsapparatuur als met de bediening ervan op uw evenement zelf. Vanzelfsprekend kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies als u niet precies weet wat u nodig heeft. Tenslotte is elk evenement anders en weten wij uw feest net dat beetje extra te geven door te kijken naar meer mogelijkheden, zoals uitbreiding met dansvloeren , drive-in-shows , special effects en karaoke-sets . Met ons uitgebreide aanbod en bijbehorende service hebben we precies in huis wat u nodig heeft.