OFFERTE AANVRAGEN

Professionele geluid verhuur Amsterdam

Zoekt u de betrouwbaarste leverancier van geluidsapparatuur in Amsterdam en omgeving? Van Nieuwmarkt tot Zuid en van de Jordaan tot de Oostelijke eilanden zijn we u graag van dienst met alles van cd-spelers, microfoons, zanginstallaties tot alle geluid apparatuur voor zowel presentaties als bandoptredens. Deze kunt u huren per apparaat of in een compleet pakket. Wij komen bovendien de apparatuur in en rond Amsterdam bij u langsbrengen.

Geluid: verhuur en service

Leeborent staat voor kwaliteit en verhuurt hoogstaande apparatuur. Daarom bieden wij altijd dat beetje extra service. Zo kunnen de professionals uit ons team u helpen met aansluiten of de gehele aansluiting en het afbreken na het evenement van u overnemen. Dat geeft u de vrijheid om te doen waar u het beste in bent en te focussen op uw evenement. Heeft u al een deel van de apparatuur zelf? Vraag ons dan naar onze extra diensten, zoals onderhoud en reparatie. Zo weet u zeker dat al uw apparatuur klaar is voor uw volgende evenement.

Maak verschil met goed geluid

Uw presentatie ondersteunen met goed geluid en een groot presentatiescherm? Het geluid van een bandoptreden zuiver en krachtig over laten komen? Goed geluid maakt het verschil. Kies daarom voor kwaliteit uit onze selectie geluidsapparatuur. Geluid verhuur staat voor meer dan alleen boxen leveren – wij helpen u impact te maken met goed geluid, precies zoals u het voor ogen heeft. Ook geluid verhuur voor Djβ€šΓ„Γ΄s wordt door Leeborent verzorgd, zoals complete DJ-sets of alle apparatuur voor drive-in-show .

Goede geluidsinstallatie Amsterdam huren – en meer

Buiten een goede geluidsinstallatie heeft u mogelijk ook behoefte aan meer ondersteunende producten voor uw evenement. Ook hiermee helpen we u graag verder. Zo verhuren wij onder meer dansvloeren: van gebruikelijke dansvloeren tot LED-dansvloeren waarmee u zeker de show steelt. Om een goede indruk te krijgen van ons volledige aanbod kunt u kijken op onze verhuurpagina . Of bekijk onze kant-en-klare geluidspakketten voor events . Weet u nog niet precies wat u nodig heeft? Neem dan contact met ons op en wij denken met u mee.

Scherp geprijsde geluid verhuur Amsterdam

Kwaliteit in producten en diensten kan nog steeds betaalbaar zijn. Dit bewijzen wij al meer dan vijftien jaar. Van onze verhuur en verkoop tot de reparatie en het onderhoud van licht, geluid, beeld, podia en omroepsystemen. Binnen Amsterdam leveren en installeren wij op elke locatie, van het Museumplein tot de kleinste zijstraat in de Pijp. Buiten Amsterdam leveren wij in heel Nederland, dus ook buiten hartje Amsterdam kunt u bij ons terecht. Benieuwd naar onze prijzen? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan .

Bruiloften, bedrijfsuitjes, congressen, verjaardagen en meer

Onze geluid verhuur Amsterdam is er voor elke gelegenheid. Zorg ervoor dat iedereen in de zaal de ontroerende woorden van de bruidsspeech kan horen en dat de muziek tijdens de openingsdans perfect tot zijn recht komt. Of huur een goede geluidsinstallatie voor uw bedrijfsuitje, bandoptreden of bijzondere verjaardag. Wij bieden alle geluidsapparatuur inclusief accessoires te huur aan; van versterker tot microfoon (inclusief statief) en van headset tot haspel.
Ook zijn er handige en complete pakketten voor groepen waarbij alle nodige geluidsapparatuur en -accessoires zijn inbegrepen. In uw keuze voorzien we u graag van advies. Tot slot kunt u onze professionele geluidstechnici inschakelen om u te ondersteunen waar nodig.

Wilt u direct advies? Neem dan contact met ons op . Dit is geheel vrijblijvend.