OFFERTE AANVRAGEN

Feestverlichting Utrecht

Iedereen weet wat het betekent om in het zonnetje te worden gezet. Vanuit Leeborent, totaalleverancier van evenement-benodigdheden, doen wij dit al jaren met feestverlichting ; hiermee zetten we keer op keer producten, bedrijven en personen in de spotlights. Dit betekent dus ook dat u bij Leeborent op het juiste adres bent voor het huren van feestverlichting in Utrecht en omgeving. We hebben voor elk evenement het juiste aanbod en de bijbehorende service.

Goede feestverlichting voor elke gelegenheid

Van het verlichten van de parkeerplaats of buitenpodium dankzij terreinverlichting tot een spectaculaire entree maken met gevelverlichting ; wij hebben de feestverlichting voor elke gelegenheid. Onder feestverlichting in het bijzonder vallen onder meer dimmers, spots, bewegend licht, ledstroken en zwaailichten. Daarnaast maakt u een evenement extra bijzonder met muziekgestuurde lichteffecten, glitterblotten en blacklightkanonnen.

Advies feestverlichting Utrecht

Weet u nog niet precies wat u nodig heeft? Of u nu in de oriΓ«ntatie- of afrondende fase zit, wij kunnen u op elk moment voorzien van vrijblijvend advies voor feestverlichting. Uw evenement in of rond Utrecht verdient tenslotte de aandacht en β€šΓ„Γ²finishing touchβ€šΓ„Γ΄ die het tot een succes kunnen maken. Omdat verlichting zo bepalend kan zijn voor de sfeer kan het uitdagend zijn om hier de juiste keuze in te maken. Om die reden helpen wij u graag; we nemen onze brede en jarenlange ervaring mee om samen te kijken naar de beste feestverlichting die past bij uw evenement in Utrecht.

Om gratis gebruik te maken van ons advies of om een vrijblijvende offerte te krijgen, kunt u dagelijks telefonisch contact met ons vakkundig personeel opnemen. U vindt hier onze contactgegevens .

Feestverlichting Utrecht: de beste tips

Weet u al wat u wilt? Bekijk dan de verschillende secties die bij onze feestverlichting Utrecht horen zodat u straks alles bij elkaar heeft. Een tip die helpt om te kijken of alles compleet is: beleef alvast uw evenement in uw hoofd. Hoe vinden uw gasten de entree? Is er al verlichting aanwezig op de parkeerplaats en hoe zit dit eruit? Kijk vervolgens naar het evenement of feest zelf. Heeft de zaal gepaste verlichting? Mocht u er niet uit komen, dan kijken we natuurlijk graag met u mee.

Maak het feest compleet!

Buiten een brede selectie feestverlichting kunt u bij Leeborent ook terecht voor aanvullende benodigdheden voor uw evenement in Utrecht. Zo verhuren wij dansvloeren , silent disco’s , geluidsapparatuur , beamers en LED-schermen . Ook kunt u bij ons terecht voor de verhuur van karaokesets , podia , en complete geluidssystemen. Kort gezegd hebben wij voor elk feest precies wat u nodig heeft. Daarnaast kunnen wij u voorzien van advies als u nog niet precies weet waar u naar op zoek bent.

De totaalservice van Leeborent

Leeborent vindt kwaliteit belangrijk en biedt daarom zowel goede apparatuur als service. Wij kunnen u onder meer helpen met advies voordat u feestverlichting in Utrecht gaat huren. Daarnaast komen wij de gehuurde feestverlichting persoonlijk langsbrengen en desgewenst installeren zodat u zeker weet dat alles werkt. Wij controleren ook altijd vooraf onze producten, zodat u goed werkende feestverlichting heeft. Neem voor uw feestverlichting in Utrecht contact met ons op of vraag om een vrijblijvende offerte .