OFFERTE AANVRAGEN

Aggregaten Amsterdam

Dankzij de te huren aggregaten van Leeborent kunt u overal in Amsterdam of in de rest van Nederland een evenement organiseren. U kunt de aggregaten in Amsterdam en omstreken namelijk huren voor elke binnen- en buitenlocatie en deze daar ook laten bezorgen. Met een aggregaat stopt u letterlijk en figuurlijk meer energie in uw volgende feest of evenement.

Aggregaten huren in Amsterdam

Vanuit Leeborent kunnen we u goed adviseren over het type aggregaat en uw stroombehoefte. Daarnaast leveren wij op elke locatie in Amsterdam – en daarbuiten. U kunt dus ook voor het huren van aggregaten rond Amsterdam of buiten de Randstad bij ons terecht. Zelfs als u vaste stroom beschikbaar heeft, is een aggregaat een goede back-up om te voorkomen dat het misgaat. Zo kan uw evenement zelfs met een stroomstoring gewoon doorgaan. Het is voor veel evenementen het perfecte plan B – zeker omdat je nooit weet wanneer de stroom kan uitvallen.

Alle toepassingen van aggregraten

We hebben enkele toepassingen al eerder genoemd, zoals een aggregaat voor noodstroom voor uw feest of evenement. Daarnaast kunt u aggregaten inzetten voor elk evenement dat te weinig of helemaal geen stroomvoorziening heeft. Dit kan om buitenevenementen gaan of om feesten in bedrijfspanden waar bijvoorbeeld in de opslagruimte onvoldoende stroom aanwezig is. Daarnaast kunt u kiezen voor aggregaten om het aanwezige stroomnet niet te veel te belasten. De aanwezigheid van voldoende stopcontacten zegt namelijk niets over aanwezigheid van voldoende power. Overbelasting kan tenslotte voor een kortsluiting zorgen. U kunt vrijblijvend informeren of dit voor uw situatie ook handig is – neem hiervoor contact met ons op .

Wat voor aggregaat heeft u nodig?

Vooraf adviseren wij u over de nodige energie met een energiebehoefteberekening. Wellicht zegt 20 kVa of 320 kVa u niet zoveel, maar wij weten precies waar het om gaat. Na onze energiebehoefteberekening geven we u advies over wat voor aggegraat of aggregraten u nodig heeft voor uw evenement. Op die manier weet u dan precies waar u aan toe bent. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan .

Groene stroom met aggregaten

Klimaat neutraal stroom leveren kan ook met de aggregaten die wij verhuren. Ook vanuit Leeborent geloven wij namelijk dat duurzaamheid belangrijk is. Vraag ons daarom zeker om de mogelijkheden voor groene stroom. Wij zorgen dan voor aggregaten met duurzame brandstoffen .

Alle elementen op een rij

Een aggregaat is compleet met aansluitbekabeling en verdeelkasten. Natuurlijk leveren wij onze verhuur aggregaten in overleg zo compleet of zo standaard mogelijk. Weet u zelf hoe u een aggregaat moet aansluiten of heeft u liever ondersteuning? Op verzoek kunnen wij u helpen met de complete, veilige aansluiting, zodat u zeker weet dat alles perfect werkt. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Uw evenement in Amsterdam e.o. met aggregaat compleet

Na te hebben gekozen voor stroom wilt u uw evenement natuurlijk compleet maken. Kijk daarom vooral eens rond naar alle mogelijkheden die wij hebben voor karaokesets , drive-in-shows , dansvloeren , licht en geluid . Daarnaast kunnen wij u voorzien in kundig personeel , vervoersmiddelen en special effects . Kort gezegd helpen wij u graag aan een succesvol feest of evenement. U kiest daarbij altijd zelf hoe veel u zelf wilt doen en wat u liever uit handen geeft.