OFFERTE AANVRAGEN

Aggregaat huren Amstelveen

Van stroomaggregaten tot netovername: een aggregraat huren in Amstelveen doet u bij Leeborent. Buiten een uitgebreid assortiment voor stroomoplossingen bieden wij namelijk ook advies op maat bij de verhuur van uw aggregaat. Hiermee weet u zeker dat uw evenement in of rond Amstelveen succesvol verloopt.

Stroom op locatie

Heeft u een buitenlocatie in gedachten voor uw evenement of feest? Bij het huren van een aggregaat in Amstelveen kunnen wij van het Amsterdamse Bos tot aan Buitengebied Zuid – en alle wijken daartussen – een aggregraat leveren. Het handige van aggregaten is tenslotte dat u op buitenlocaties ook stroom heeft. Huurt u het liefst alles wat u nodig heeft in één keer? Bekijk dan aansluitend ons verhuuraanbod voor onder meer beeld , geluid , licht en special effects .

Noodstroom huren

Wie slim is, heeft een plan B. Wij komen vaak met een noodaggregaat op evenementen die anders in het water zouden lopen. Het is natuurlijk extra slim om preventief te werken. Dankzij onze ruime ervaring in de verhuur voor evenementen kunnen wij goed inschatten wat u nodig heeft op uw locatie. Neem hiervoor contact met ons op en we denken graag met u mee. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks een offerte aanvragen voor het huren van een noodaggregaat .

Ga voor groen

Draag een steentje bij en kies voor duurzame opwekking van stroom. Onze groene stroom-aggregaten zijn onder meer verkrijgbaar met biodiesel of aspen-benzine. Daarnaast zijn er aggregaten op zonne-energie. Op deze manier voorzien we evenementen van een klimaatneutrale oplossing voor hun stroombehoefte. De groene stroom-aggegaten zijn net als de standaardaggregaten beschikbaar in verschillende energieuitgiften (tot 200kvA) en daarmee geschikt voor zowel kleine als grote evenementen. Wij vertellen u graag meer over de werking van de diverse groene aggregraten, zoals de hybride varianten en die op alternatieve energie. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op .

Advies op maat voor uw aggregaat

Wordt het u tijdens het aggegraat huren in Amstelveen niet duidelijk welke kvA-waarden u nodig heeft? Maakt u zich zorgen over het correct kunnen aansluiten van uw aggregraat of vraagt u zich af hoe u deze op uw evenementlocatie kunt krijgen? Wij beantwoorden graag en vrijblijvend uw vragen; neem hiervoor contact met ons op . Door samen uw wensen door te nemen kunnen wij u precies leveren wat u nodig heeft. Wij kunnen u bovendien alvast garanderen dat wij zowel binnen als buiten Amstelveen uw te huren aggregraat kunnen afleveren – zo nodig inclusief personeel .

Aggregaten en meer

Buiten aggregaten verhuren wij vanuit Leeborent ook andere evenementbenodigdheden. Heeft u dus nog niet uw feestlocatie compleet? Kijk dan eens naar onze te huren producten onder Podium , Dansvloeren , Drive-in-shows en Karaoke . U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor een duidelijke totaalprijs, naar wens inclusief aansluitkosten en vakkundig personeel. Zo weet u precies waar u voor uw volgende evenement in Amstelveen aan toe bent. Wilt u liever vooraf overleggen? U bereikt ons zoals u wilt: via onze contactpagina of rechtstreeks via

Kunt u niet zolang wachten ? stuur ons een WhatsApp: + 31 (0) 6-54664447

Wij denken graag met u mee!