BEL SNEL 020-4976834 van 9u tot 18u  WHATS APP 06-11122180 of 06-54664447
 

Licht.

Showverlichting, theaterverlichting, podiumverlichting, decoratie of praktische verlichting? Elke gelegenheid vraagt om een ander soort verlichting en een diversiteit aan oplossingen en materialen. Voor de aanschaf van lichtproducten is Leeborent dé leverancier die u zoekt. Wij hebben jarenlange ervaring in het verhuren en verkopen van licht en kunnen u uitstekend adviseren. We denken graag met u mee over gepaste verlichting die goed en betrouwbaar is.

U weet waarschijnlijk zelf wel dat de verlichting een evenement kan maken of breken. Verlichting is zo bepalend voor de sfeer, dat het belangrijk is dat er voldoende aandacht aan besteed wordt. Maar misschien heeft u er zelf geen verstand van of vindt u het ingewikkeld? Geen probleem: Leeborent staat voor u klaar. Wij verkopen verlichting en LED verlichting van diverse merken, waaronder Martin Professional, Avolites, Hungaroflash, SGM, JEM, Swefog, LEE, Rosco, Multileds en Showtec.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend advies. Bel 020-4976834 of vraag direct een offerte aan.

Er zijn geen producten gevonden met uw selectie.