OFFERTE AANVRAGEN

DJ Gear Amsterdam huren.

Wanneer u DJ wilt worden heeft u diverse DJ gear nodig. Alle DJ’s zijn het erover eens dat het leven als artiest niet alleen om de muziek zelf gaat. Zoals elke automonteur niets kan zonder zijn gereedschapskist, zo gaan ervaren DJ’s ver om er zeker van te zijn dat hun DJ apparatuur en DJ spullen goed zijn. Bij Leeborent kunt u terecht voor de huur en aanschaf van diverse DJ gear.

Als DJ heeft u de volgende apparatuur zeker nodig. Ten eerste een mengpaneel of mixer: het belangrijkste element van de DJ gear, omdat hiermee de mix wordt gemaakt. Er zijn vele verschillende types en merken. Bij Leeborent kunt u terecht voor een mengpaneel van Pioneer . Daarnaast is ook draaiapparatuur nodig zoals cd player of draaitafels.

Welke dit moet zijn is afhankelijk van waarmee u wilt gaan draaien: cd’s, platen of software. Tenslotte is een hoofdtelefoon natuurlijk onmisbaar voor een DJ. Belangrijk om een goede te kiezen die het geluid uit de omgeving uitsluit en prettig zit.

Contact

Onze vakkundige medewerkers hebben de nodige kennis en ervaring om u uitstekend te adviseren over passende producten voor bijvoorbeeld uw evenement of feest. We denken met u mee over een goede, tijdelijke en betaalbare oplossing. Ook wanneer u producten wilt kopen kunnen wij u uitstekend adviseren, dankzij onze jarenlange deskundigheid. Vraag gerust informatie aan, of boek direct!

Direct boeken of eerst informatie aanvragen? Bel of mail met Leeborent, iedere dag tussen 09:00 & 18:00 uur is er altijd iemand telefonisch bereikbaar.

Stel ons een vraag Telefoon / WhatsApp: +31204976834 +31654664447

Ben je Opzoek naar apparatuur voor Koningsdag 2024?
Wij leveren o.a. podia, aggregaten, geluid, licht en nog veel meer!
Ben je Opzoek naar apparatuur voor Koningsdag 2024?
Wij leveren o.a. podia, aggregaten, geluid, licht en nog veel meer!