OFFERTE AANVRAGEN

Verhuur

Verhuur.

Leeborent is leverancier van benodigdheden en apparatuur bij voorbeeld de CDJ-3000 voor evenementen en (bedrijfs)feesten. Bij ons kunt u terecht voor bijvoorbeeld het huren van geluid maar wij hebben van allerlei producten voor uw evenement, zoals Pipe & Drabe , Aggregaat dansvloeren , karaoke , podia , licht en geluid , maar u kunt bij ons ook producten kopen . Zo verkopen wij DJ gear , geluidinstallaties , licht apparatuur en karaoke sets .
Daarnaast zijn wij ook inkoper en verkoper van ( tweedehands) apparatuur en benodigdheden.

De juiste apparatuur en aankleding maken uw evenement tot een groot succes. Iedereen weet hoe bepalend de sfeer van een locatie, de aankleding en de muziek zijn voor een feest. Om uw feest tot een succes te maken is de juiste apparatuur dan ook noodzakelijk. Bij Leeborent huurt u diverse kwaliteitsartikelen tegen scherpe prijzen. Wat dacht u van een karaoke installatie ? Iedereen wil wel eens een ster zijn! Daarom is karaoke al jarenlang razend populair op feesten en partijen.
Wij leveren volledig verzorgde sets met vele Nederlandstalige en Engelstalige muziek en leuke videoclips. Plezier gegarandeerd!

Ook kunnen wij een complete stroomvoorziening leveren voor uw evenement, denk hierbij aan Stroomaggregaten , bekabeling en natuurlijk kunnen wij deze apparatuur ook veilige en vakkundige installeren. Zo heeft u hier geen omkijken meer naar!

Bezorging en advies

Wij bezorgen door heel Nederland tegen vriendelijke prijzen maar wel buiten de regio Amsterdam
vanaf € 499,00 ex btw per order.
Wij denken graag met u mee over passende producten voor uw evenement of bijeenkomst.

Voor informatie, advies of een vrijblijvend offerte is er tussen 09.00 en 18.00 uur altijd iemand aanwezig om u te woord te staan met advies .

U kunt langskomen bij ons in Zwanenburg ( graag met afspraak ) of per e-mail
WhatsApp of telefoon contact met ons opnemen.

Kunt u niet zolang wachten ? stuur ons een vaag via Telefoon / WhatsApp: +31654664447

Ben je Opzoek naar apparatuur voor Koningsdag 2024?
Wij leveren o.a. podia, aggregaten, geluid, licht en nog veel meer!
Ben je Opzoek naar apparatuur voor Koningsdag 2024?
Wij leveren o.a. podia, aggregaten, geluid, licht en nog veel meer!