OFFERTE AANVRAGEN

Magic FX Power Drop set – 10 meter

MAGICFX Power Drop Set – Valdoek systeem van 10 x 3 meter (b x h) in zwart, wit of een andere kleur.

De opening van een nieuwe winkel, de lancering van een nieuw product of heropening van een pand is natuurlijk niet niks. Dit wil je goed aanpakken om zo een blijvende indruk achter te laten bij de genodigden.

Met een valdoek systeem kun je de onthulling van een object op spectaculaire wijze laten plaatsvinden, door een doek over een lengte van 10 meter te laten vallen. Dit hoeft niet persé over 1 lengte te zijn, maar kan door middel van een trusscarré ook rondom een object worden geplaatst.

Meerdere mogelijkheden met een valdoek systeem

Naast het laten vallen van een doek is er ook de mogelijkheid om meerdere lichte objecten (zoals ballonnen) vanaf het plafond te laten vallen. Dit doen we met behulp van een net, dit net zal aan 1 kant worden bevestigd aan een vaste installatie, bijvoorbeeld een liggende truss of takels, en de andere kant van het net zal worden bevestigd aan een aantal power drop modules. Zodra het moment daar is, drukt u op de knop en zal 1 kant van het net naar beneden klappen waardoor de ballonnen zich zullen verspreiden in de ruimte.

Het systeem

Het valdoek systeem werkt met meerdere power drop modules. Deze modules zijn voorzien van een staafje waaraan een ring of oog kan worden bevestigd waarna het staafje kan worden vastgeklikt in de module. Zodra de controller doorgeeft dat het doek mag vallen, laten de power drop modules de beveiliging van het staafje gaan en zal het doek naar beneden komen. Per stuk kunnen de modules ongeveer 8 kilo aan gewicht hebben. Het aantal modules hangt af van het gewicht en materiaal van de doeken.

Dit pakket bevat:

Mocht u meer willen weten over een valdoek systeem of de werking hiervan, neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer!

Wij bieden ook technisch advies en begeleiding van A tot Z, waardoor uw evenement gegarandeerd goed verloopt. Prijsstelling per product en per dag, voor langere periode hebben wij voordelige tarieven. Dagelijks tussen 09.00 uur en 18.00 uur is er een medewerker beschikbaar voor een vrijblijvende offerte of informatie en advies. Voor een directe informatie aanvraag of order zijn wij te bereiken op of telefonisch op +31 (0) 204976834.

Magic FX Power Drop set – 10 meter