OFFERTE AANVRAGEN

Magic FX Power Drop set – 4 meter

MAGICFX Power Drop Set – Valdoek systeem van 4 x 3 meter (b x h) in zwart, wit of een andere kleur.

Een valdoek systeem is, zoals de naam al doet vermoeden, een systeem waarbij we gelijkmatig en gecontroleerd een doek naar beneden kunnen laten vallen. Dit is een effect wat ingezet kan worden bij onthullingen van bijvoorbeeld auto’s, boten of gevels.

Voor wat kan een valdoek systeem verder worden gebruikt?

Naast het laten vallen van een doek, zouden we eventueel ook ballonnen of andere opblaasbare dingen laten vallen. Dit doen we door het ophangen van een transparant net (gaas), de ene kant wordt vastgesnoerd aan het dak, en de andere kant van het net hangt aan het valdoek systeem. Zodra de knop wordt ingedrukt, valt de ene kant van het net en zorgt er zo voor dat de ballonnen naar beneden kunnen vallen.

Hoe werkt het systeem?

Het valdoek systeem werkt met een power drop module, deze module is voorzien van een staafje waar je een ring of oog omheen kunt schuiven en vervolgens het staafje kunt “vastklikken”. Zodra de module doorkrijgt van de controller om het doek te laten vallen, gaat het staafje van de beveiliging af en klapt het naar beneden. Deze modules kunnen ongeveer een gewicht van 8 kilo houden. Voor een doek van 24 kilo zijn er dus 3 modules nodig. Het gewicht hangt af van het materiaal van het doek.

Dit pakket bevat:

Wil je meer weten over de werking van dit product? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer en bespreken de mogelijkheden!

Wij bieden ook technisch advies en begeleiding van A tot Z, waardoor uw evenement gegarandeerd goed verloopt. Prijsstelling per product en per dag, voor langere periode hebben wij voordelige tarieven. Dagelijks tussen 09.00 uur en 18.00 uur is er een medewerker beschikbaar voor een vrijblijvende offerte of informatie en advies. Voor een directe informatie aanvraag of order zijn wij te bereiken op of telefonisch op +31 ( 0) 204976834.

Magic FX Power Drop set – 4 meter