OFFERTE AANVRAGEN

Droogijs 10 kilo (onverpakt)

 

Snel en voordelig droogijs kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Bent u voor uw evenement opzoek naar droogijs? Dan helpen wij u graag verder.
Leeborent is in de regio Amsterdam namelijk dé droogijs leverancier.

Droogijs kan worden gebruikt in droogijsmachines om een laaghangende rook te creëren op bijvoorbeeld een bruiloft, maar het kan ook gebruikt worden als garnering in drankjes. Droogijs de vaste vorm van CO2 en is geheel kleurloos, smaakloos en reukloos, en geeft geen risico‚Äôs voor de gezondheid.

Deze 10 kilo droogijs word geleverd zonder verpakking, deze dient u dus zelf mee te brengen. De enige juiste verpakking is een piepschuimen doos, met deksel. Deze zorgt ervoor dat de korrels niet aan de wanden kleven, maar ook dat de temperatuur zo laag mogelijk blijft. Verpakkingen verkopen wij ook, geef wel vooraf even aan dat u een verpakking van ons wilt gebruiken.

Naast de verkoop van droogijs zijn wij een totaalleverancier op het gebied van evenementen, u kunt bij ons dus ook terecht voor een droogijsmachine, zodat u deze vaste vorm kunt laten oplossen tot een laaghangende rook. U vind bij ons ook combi-deals!

Meer weten over droogijs of de droogijs machines? Vraag snel een vrijblijvende offerte aan, bel ons direct op: +31204976834 of neem contact op per WhatsApp.

 

Droogijs 10 kilo (onverpakt)

Ben je Opzoek naar apparatuur voor Koningsdag 2024?
Wij leveren o.a. podia, aggregaten, geluid, licht en nog veel meer!
Ben je Opzoek naar apparatuur voor Koningsdag 2024?
Wij leveren o.a. podia, aggregaten, geluid, licht en nog veel meer!