OFFERTE AANVRAGEN

Magic FX Confetti / Streamer pakket

 

Op festivals, bij grote evenementen en bij openingen ziet u het al jaren, confetti en streamers zijn niet meer weg te denken als special effect. Nu kunt u op eenvoudige wijze dit effect ook realiseren op uw eigen feest of evenement. Wij hebben de juiste apparatuur om dit voor u te verzorgen.

Het verschil tussen confetti en streamers

Confetti bestaat voornamelijk uit kleine stukjes papier, zodra confetti wordt afgeschoten zorgt dit voor een sneeuwachtig effect van vallende kleurrijke stipjes. Streamers daarentegen zijn grote lange slierten, je kunt deze vergelijken met slingers van een vliegengordijn. Het opruimen van de stipjes confetti kan lastig zijn, vooral wanneer er tapijt in de zaal ligt of als de vloer nat is. Streamers maken het opruimen makkelijker, de slierten die hier uitkomen raapt u zo bij elkaar.

Hoe werkt het?

De shooters met streamers of confetti zijn voorzien van een stikstof patroon, dit patroon zorgt ervoor dat de lading in de lucht kan worden geschoten. Het aansluiten van deze kokers kan d.m.v. een kleine stekker in het basisstation (Powershot).

Met het effect’ivator controlepaneel laat u met 1 druk op de knop de confetti in het rond vliegen. De basisstations (Powershot) kunnen d.m.v. de powercon- of schuko kabel direct op het controlepaneel worden aangesloten. Meer informatie over het aansluiten van deze apparatuur kunt u telefonisch of per mail bij ons opvragen.

Dit pakket bevat:

Meer informatie nodig over dit product of de werking ervan? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer!

Wij bieden ook technisch advies en begeleiding van A tot Z, waardoor uw evenement gegarandeerd goed verloopt. Prijsstelling per product en per dag, voor langere periode hebben wij voordelige tarieven. Dagelijks tussen 09.00 uur en 18.00 uur is er een medewerker beschikbaar voor een vrijblijvende offerte of informatie en advies. Voor een directe informatie aanvraag of order zijn wij te bereiken op of telefonisch op +31 (0) 204976834.

 

Magic FX Confetti / Streamer pakket