OFFERTE AANVRAGEN

Magic FX Confetti Gun – Elektronische confetti shooter

Magic FX Confetti Gun elektronische confetti shooter met 3-voudig magzijn

Party, party, party dat zou jij kunnen zeggen tijdens een spectaculaire opening, show of openingsdans, met dit special effect vergeet je het moment nooit meer!

Deze confetti- of streamer shooter brengt leven in de brouwerij op bijvoorbeeld je bruiloft, winkelopening of tijdens een feest! Het Magic FX Confetti Gun kan worden geladen met Electronic Streamer Cannons of Electronic Confetti Cannons, ook deze kunnen door ons worden geleverd.

Schiet tegelijk 3 confetti shooters tegelijk of 3 shooters achter elkaar af. Geef het geweer aan de DJ of ceremoniemeester en die kan er, na een goede uitleg van ons, voor zorgen dat de confetti op het juiste moment door de lucht schiet.

Specificaties

  • Het confetti geweer is voorzien van zowel een powercon-aansluiting maar ook een van een ingebouwde accu die tot 12 uur stand-by meegaat.

  • De patronen kunnen per stuk of per drie worden afgeschoten.

  • Een ingebouwde laserpointer geeft de positie aan waar de confetti of streamers ongeveer gaan komen, zodat u er rekening mee kunt houden dat u daar geen kaarsen of kandelaars neer moet zetten.

  • Streamers en confetti kunnen door elkaar worden gebruikt, ook kunnen de patronen van 40 en 80 centimeter gezamelijk worden gebruikt.

Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat wij adviseren dit geweer niet op mensen of dieren te richten. De Confetti Gun is professioneel effect, gemaakt door magix FX.

Voor dit product heeft u dus ook een keuze te maken welke kleur confettie en of streamers in 40-80 centimeter u hier bij wenst
met het aantal patronen.

Confetti Gun patroon in 40 of 80 centimeter in diverse kleuren te koop bij Leeborent

Leeborent bied ook andere FX effecten aan kijk verder op onze site voor vuur, CO2, rook, confetti & streamers. Wij bieden ook technisch advies en begeleiding van A tot Z, waardoor uw evenement gegarandeerd goed verloopt. Prijsstelling per product en per dag, voor langere periode hebben wij voordelige tarieven. Dagelijks tussen 09.00 uur en 18.00 uur is er een medewerker beschikbaar voor een vrijblijvende offerte of informatie en advies.

Voor een directe informatie aanvraag of order zijn wij te bereiken op of telefonisch op +31 ( 0) 204976834.

Magic FX Confetti Gun – Elektronische confetti shooter