OFFERTE AANVRAGEN

Streamer & Confetti shooters huren

Confetti & streamer shooters verhuur

Confetti & streamer shooters zijn niet meer weg te denken als special effect. Nu kunt u op eenvoudige wijze dit effect ook realiseren op uw eigen feest of evenement.

Vraag snel eenย vrijblijvende offerte aan,ย bel ons direct op:ย +31204976834ย of neemย contact op per WhatsApp.

Wat kunt u kiezen confetti of streamers

Confetti bestaat voornamelijk uit kleine stukjes papier of metallic snippers, zodra confetti wordt afgeschoten zorgt dit voor een sneeuwachtig effect van vallende kleurrijke stipjes. Streamers daarentegen zijn grote lange slierten, u kunt deze vergelijken met slingers van een vliegengordijn. Het opruimen van de stipjes confetti kan lastig zijn, vooral wanneer er tapijt in de zaal ligt of als de vloer nat is. Streamers maken het opruimen makkelijker, de slierten die hier uitkomen raapt u zo bij elkaar.

Kleurmogelijkheden te over, ook in metallic kleuren zoals goud, zilver, rood, blauw of natuurlijk de bedrijfskleuren. Wij vullen op verzoek diverse keuren bij elkaar voor een top effect.

Leeborent medewerkers verzorgen natuurlijk graag dit mooie effect op uw event, vraag naar onze kant en klaar prijzen. Wij ontzorgen en brengen dit effect op uw event voor een betaalbare prijs omdat wij de juiste materialen en mensen met kennis hebben.

Vraag snel eenย vrijblijvende offerte aan,ย bel ons direct op:ย +31204976834ย of neemย contact op per WhatsApp.