OFFERTE AANVRAGEN

Special Effects huren

Special Effects verhuur

Klik hier voor filmpje Droogijs verzorging voor Bol.com Goedmaker in Limburg Het woord zegt al, special effects zijn producten die bij gebruik een speciaal effect geven op uw evenement. U kunt hierbij denken aan droogijs-, rook-, en bellenblaasmachines, hazers, confetti- en CO2 kanonnen en natuurlijk ook pyrotechnische effecten zoals vuurwerk (indoor en outdoor). Met een rookmachine kunt u de gehele ruimte tijdelijk voorzien van een dik pak rook, en met een droogijsmachine creëert u een wolkendek welke laag op de grond blijft. Het droogijs effect word veelal ingezet tijdens bijvoorbeeld de openingsdans op een bruiloft. Een hazer zorgt voor een lichte, gelijkmatige rook op bijvoorbeeld het podium.

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan, bel ons direct op: +31204976834 of neem contact op per WhatsApp.

Rookmachines, hazers, bellenblaasmachines CO 2 en meer

Leeborent levert (bijna) alle speciale effecten tegen scherpe prijzen, met een gedegen advies vooraf. Daarnaast kunnen wij ook zorgen dat deze special effects, met een beetje hulp, vlekkeloos kunnen worden gebruikt op uw evenement, door het inzetten van gekwalificeerd personeel.

In deze categorie vindt u een aantal special effects die wij voor u kunnen verzorgen.
Bent u opzoek naar iets anders? Neem dan contact met ons op voor advies en een vrijblijvende offerte, wij helpen u graag!

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan, bel ons direct op: +31204976834 of neem contact op per WhatsApp.