OFFERTE AANVRAGEN

Podiumdelen huren

Podiumdelen huren? Daarvoor gaat u natuurlijk naar Leeborent. Wij zijn dé leverancier van alle producten voor de entertainmentindustrie zoals podia, licht en geluid. Bij Leeborent heeft u keuze uit een breed assortiment podiumdelen. Wat denkt u bijvoorbeeld van podiumdelen voor binnen en buiten, overdekte podiumdelen of podiumdelen voor een catwalk? Vraag snel een vrijblijvende offerte aan of bel/WhatsApp ons direct op: +31204976834.

Podiumdelen huren doet u bij Leeborent

Wij zijn dé leverancier voor alle evenement- of partybenodigdheden, zoals licht en geluid, maar ook podia en losse podiumdelen. Podia maken een evenement vaak extra speciaal. Ze tillen het feest naar een hoger niveau. Bij Leeborent kunt u terecht voor een breed assortiment aan podia. Daarnaast kunt u ook losse podiumdelen huren bij Leeborent. Denk hierbij natuurlijk aan diverse podiumdelen, praktikabel huren, inclusief insteekpootjes op verschillende hoogtes, montageklemmen, trappen, tribunes en dansblokken.

Leeborent is een totaalleverancier met meer dan 25 jaar ervaring. We hebben veel kennis en ervaring in huis en veel vaste klanten. Voor de verhuur van podiumdelen bent u bij ons dus aan het juiste adres. We zijn gevestigd in Zwanenburg (Amsterdam) en leveren door heel Nederland. Podiumdelen huren in Amsterdam is voor ons een thuiswedstrijd. Onze gespecialiseerde vakmensen komen het bij u langsbrengen en de podiumdelen opbouwen. Ook verzorgen we gehele assortimenten voor grote en kleine evenementen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag snel een vrijblijvende offerte aan, bel ons direct op: +31204976834 of neem contact op per WhatsApp.

Verschillende typen podiumdelen die u kunt huren

Podiumelementen huren doet u natuurlijk bij Leeborent. Er zijn veel verschillende vormen en maten. We zetten ze hieronder voor u op een rij:

Podiumdeel trapezium

Podiumdeel trapezium

We beginnen met het podiumdeel trapezium. De maat van dit podiumdeel is 200 x 100 x 112cm en op variabele hoogte te verstellen. Dit komt door de bijgeleverde insteekpootjes. Het podiumdeel is belastbaar tot 500 kilogram en volledig te koppelen aan de andere podiumdelen die wij verhuren. Zo kunt u zelf de vorm en grootte van het podium bepalen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Leeborent of vrijblijvend een offerte aanvragen.

Podiumdeel driehoek

Een podiumdeel huren kan ook in de vorm van een driehoek. Dan huurt u het podiumdeel driehoek van 100 x 100 x 142cm op variabele hoogte. Net als bij het trapezium is ook dit podiumelement belastbaar tot 500 kilogram en te koppelen aan de andere podiumdelen die u kunt huren bij Leeborent. De hoogte is te verstellen door de bijgeleverde podiumpoten. Zo kunt u zelf de hoogte van het podium bepalen. Wij bieden naast advies ook medewerking van A tot Zo. Zo weet u zeker dat het podium veilig wordt opgebouwd en uw evenement vlekkeloos verloopt. Voor het bespreken van de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.

Podiumdeel driehoek
Prolyte podiumdelen

Prolyte podiumdelen

Prolyte podiumdelen huren doet u natuurlijk ook bij Leeborent. Denk aan het podiumdeel 200 x 100 cm prolyte stagedex topline. Dit losse podiumdeel kan zowel buiten als binnen worden gebruikt. Dat komt door de antislip laag die het podiumdeel bevat. Zo zult u niet uitglijden. De podiumpootjes zijn los verkrijgen en te kiezen in verscheidene maten en vormen. Bent u er nog niet uit? Wij denken graag met u mee. Neem dan snel contact met ons op of vraag onze vrijblijvende offerte aan.

Insteekpootjes huren

Insteekpootjes oftewel podiumpoten kunt u los huren bij Leeborent. Deze podiumdelen zijn in veel verschillende maten beschikbaar, van 16,5 centimeter tot 160 centimeter. Podiumpoten zijn bedoeld om podiumdelen te verhogen. Wij bieden hiervoor ook technisch advies en hulp van A tot Z. Zo weet u zeker dat het evenement vlekkeloos verloopt. De insteekpootjes zijn niet los te huren, alleen in combinatie met podiumdelen huren. Wel kunt u de insteekpootjes los kopen. Wilt u de podiumpoten samen met podiumdelen huren? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Insteekpootjes
Dansblokken huren

Dansblokken huren

Een van de andere losse podiumdelen die u kunt huren bij Leeborent zijn dansblokken. Ze worden ook wel LED dansblokken of lichtdansblokken genoemd. Het is precies wat de naam zegt, een verlicht verhoogd blok waar u op kunt staan dansen. Deze losse podiumdelen zijn belastbaar tot 1000 kilogram dus u kunt er met gemak met meerdere mensen tegelijk op staan dansen. De LED lampen zijn in meer dan 256.000 combinaties mogelijk. Met de bijgeleverde controller kunt u op afstand de kleuren veranderen. Benieuwd naar wat Leeborent voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Catwalk huren

Wilt u een Layher podium huren? Dat kan als u op zoek bent naar een catwalk voor uw evenement. Deze podiumdelen zijn voor zowel binnen als buiten beschikbaar. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over de catwalk basis 10 x 2 meter + 5 x 2 op 40 centimeter (niet afgewerkt). Deze catwalk bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 15 x podiumdelen van 2 x 1 meter
  • 60 podiumpootjes van 40 centimeter
  • 15 podiumklemmen
  • 1 x podiumtrap van 40 centimeter

Voor extra podiumdelen huren of andere mogelijkheden kunt u bij Leeborent terecht. Neem contact met ons op, dan staan we u graag te woord. U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Catwalk huren

Podiumdelen huren voor verschillende evenementen

Podiumdelen kunnen worden ingezet op allerlei soorten evenementen en feesten. Een aantal voorbeelden op een rij:

Podiumdelen huren voor een bedrijfsevenement

Gaat u een bedrijfsevenement organiseren om een nieuw product te lanceren? Dan is een podium natuurlijk onmisbaar. U kunt zelf een podium samenstellen met de verschillende podiumdelen die wij verhuren. Van podiumdelen met tribunes tot podiumdelen speciaal voor buiten. Voor het presenteren van een nieuw product aan de klant is het passend om een erepodium of rond podium te kiezen. Hierdoor krijgt het product echt die aandacht dat het verdient. Wanneer hoge podiumpoten worden gebruikt, staat het mooi in de spotlights. Zeker als u daar een LED spotlight aan toevoegt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op. U kunt ook zelf alvast een offerte aanvragen.

Podiumdelen huren voor een bedrijfsevenement

Podium inzetten bij een silent disco

Bij Leeborent kunt u ook een silent disco huren. Een silent disco is een discoparty waarbij alle gasten koptelefoons dragen. Via drie kanalen kunt u naar drie verschillende muziekstijlen luisteren en dus zelf het genre bepalen en veranderen. Een silent disco scheelt enorm veel aan geluid en zal geen geluidsoverlast voor de omgeving brengen. Vaak is er een dj aanwezig die de muziek van de drie kanalen beheert. Hiervoor is een podium natuurlijk wel een must. Dit podium kunt u zelf samenstellen met de podiumelementen van Leeborent. Benieuwd naar ons assortiment podiumdelen? Kom dan op afspraak bij ons langs in Zwanenburg. Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Podium inzetten bij een silent disco

Feestelijke opening met podium voor spreker of muziek

Voor een feestelijke opening van een bedrijfspand of winkel is het belangrijk om een goede indruk achter te laten bij de potentiële klanten. Daarom kan het goed zijn om een podium te gebruiken voor de spreker. Bij Leeborent heeft u keuze uit een groot assortiment podiumdelen. Van binnen en buiten podia tot een erepodium en van een catwalk tot tribunes. U kunt met de podiumdelen een podium bouwen dat volledig naar uw smaak is en past bij het evenement dat u organiseert. Bent u benieuwd naar de verschillende podiumelementen van Leeborent? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder. U kunt ook vast vrijblijvend een offerte aanvragen.

Feestelijke opening met podium voor spreker of muziek

Podium huren voor een festival

Gaat u binnenkort een festival organiseren? Dan bent u bij Leeborent aan het juiste adres. De DJ en artiesten verdienen natuurlijk wel een passend podium. Zo kunt u dit bij Leeborent helemaal zelf samenstellen. We beschikken over een breed assortiment podiumelementen die u kunt huren. De podiumdelen verhuur gaat gepaard met alles wat met het podium te maken heeft. Van trappen richting het podium tot een catwalk en van podiumpootjes tot montageklemmen. Bij Leeborent denken we graag met u mee zodat u zeker weet dat u alle juiste podiumdelen huurt. Zo kan er op de dag van het festival niks misgaan. Heeft u onze hulp nodig? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

Podium huren voor een festival

Wie is Leeborent?

Leeborent is dé leverancier van alle apparatuur en benodigdheden omtrent evenementen, feesten en partijen en bruiloften. De focus ligt op de verhuur van apparatuur, maar de verkoop is ook mogelijk. Leeborent heeft meer dan 25 jaar ervaring in de entertainmentindustrie. Of het nu gaat om verkoop, verhuur, reparatieverzoeken of onderhoud, Leeborent draait haar hand nergens voor om. Daarnaast kunt u ook terecht bij het bedrijf voor licht en geluid, podia en losse podiumdelen huren, dansvloeren, karaoke sets, allerlei soorten beeldschermen, beamers, muziekinstallaties en nog veel meer.

Leeborent is gevestigd in Zwanenburg, aan de rand van Amsterdam, en is een begrip in de regio. Met name in de regio van Amsterdam en Utrecht met een radius van 60 kilometer, komt u ons vaak tegen. Maar wij leveren onze diensten en producten ook aan door heel Nederland en België (tegen vriendelijke transportkosten vanaf een besteding van € 499,00 ex btw).

Vragen aan Leeborent?

Het kan zijn dat u na het lezen van dit artikel over de podiumdelen verhuur nog vragen heeft. Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee. Ook voor andere dingen zoals onderhoud van apparatuur of reparatieverzoeken, kunt u altijd bij ons terecht.

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan, bel ons direct op: +31204976834 of neem contact op per WhatsApp.