OFFERTE AANVRAGEN

Layher podium huren

Dit Layher Allround universele podium- en tribunesysteem wordt op evenementen gebruikt om allerlei denkbare constructies te maken. Het is ontworpen voor een veelzijdige combinatie van podium en/of tribune met verschillende toegangsmogelijkheden. Dit voor zowel kleine en/of grote binnen- en buitenevenementen/activiteiten.

Vraag snel eenย vrijblijvende offerte aan,ย bel ons direct op:ย +31204976834ย of neemย contact op per WhatsApp.

Layher Podiumbouw

Voor constructies op evenementen moet u denken aan: podiums, tribunes, luidsprekertorens, vip-terrassen, entree-poorten, decorconstructies, deejay-podiums, toegangsbruggen, reclameborden, video Walls, skihellingen, enz. Podia en tribunes worden gemaakt met een speciale bovenbouw. Dit zijn vloersystemen en zitelementen waarmee voldaan wordt aan de internationale regelgeving.

Stap Genomen Om Focus Te Leggen Op Evenementen

Om onze kwaliteit en expertise op het gebied van evenementen te verbeteren, hebben wij besloten om geen kleine orders meer te verwerken onder de EUR 350,00 ex btw. Dit is een strategische stap die we hebben genomen vanwege de stijgende personeelskosten. Door ons te concentreren op projecten waarbij we onze kennis en vakbekwame medewerkers kunnen inzetten, kunnen we de uitvoering en verbetering van evenementen optimaliseren.

Voor (de-)montage is er rondom het podium 2 meter ruimte noodzakelijk. Indien dit niet mogelijk is horen wij dit graag van te voren.

Vraag snel eenย vrijblijvende offerte aan,ย bel ons direct op:ย +31204976834ย of neemย contact op per WhatsApp.