OFFERTE AANVRAGEN

Podium

Podium.

Wij zijn dé leverancier van alle producten voor de entertainment industrie zoals podia, licht & geluid. Bij Leeborent heeft u keuze uit een groot assortiment podia. Kies bijvoorbeeld voor een binnenpodium, buiten podium , overdekt podium, rond podium of een catwalk .

Alle podia zijn leverbaar in diverse maten, zodat het altijd past bij de locatie van uw evenement. Daarnaast leveren wij een pipe & drape set in wit of zwart voor een mooie presentatie. Ieder evenement is anders en vraagt dan ook om een ander podium. Leeborent denkt graag met u mee bij het huren van een podium en kan u uitstekend adviseren over het podium dat het beste bij uw evenement en locatie past. En heeft u een vergunning nodig voor het plaatsen van een podium? Ook daarbij ondersteunen we u graag!

Voordelig podiumdelen huren? NU voor maar € 14,- per deel!

Verkoop

Wij verhuren niet alleen podia, maar verkopen ook nieuwe of gebruikte podia. Heeft u een podium nodig voor een vaste locatie of opstelling en gaat u deze meerdere malen per jaar gebruiken? Dan is kopen voor u wellicht de beste optie. Wij denken graag met u mee kunnen u uitstekend adviseren zodat u geen kat in de zak koopt.

Nog veel meer!

Heeft u naast een podium nog andere producten nodig voor uw evenement? Kijk dan eens bij ons aanbod geluid , licht , karaoke sets , truss , beamers , LEDschermen en nog veel meer.

Leeborent verzorgt buiten klassiek event aug 2017 Barneveld voor BVD Advocaten Podium voorbeeld  6 x 4 op 40 cm  netjes afgewerkt met tapijt en geplooide afrok voorbeeld Overdekt podium of buitenpodium afmeting 855 x 505 op 450 cm hoogte met vergunnings papieren en variable vloerhoogte voorbeeld Buitenpodium 1255 x 800 op 350 cm hoogte voorbeeld Transparant Leeborent

Direct een vraag? Stel ons een vraag Telefoon / WhatsApp: +31204976834 +31654664447

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal mogelijkheden.