OFFERTE AANVRAGEN

Technisch personeel

Waarom leeborent

Het belang van technische begeleiding kan niet genoeg benadrukt worden. Een onervaren persoon die probeert complexe apparatuur te bedienen kan leiden tot allerlei problemen en frustraties. Denk bijvoorbeeld aan storingen tijdens presentaties, onverstaanbare geluidssystemen of problematische videoverbindingen. Dit soort problemen kunnen niet alleen leiden tot verlies van kostbare tijd, maar ook tot reputatieschade voor uw organisatie.

Met de professionele technische begeleiding die Leeborent biedt, kunt u deze potentiële problemen voorkomen. Het team van ervaren en deskundige technici staat klaar om u te helpen bij het installeren, bedienen en monitoren van alle audiovisuele apparatuur die u nodig heeft.
Wij zijn getraind in de nieuwste technologieën en hebben uitgebreide kennis over verschillende systemen zoals geluidsapparatuur, lichtinstallaties, projectoren en videowalls.

Een van de belangrijkste voordelen van technische begeleiding is dat het ervoor zorgt dat alles soepel verloopt tijdens uw evenementen of presentaties. Het team van Leeborent zorgt voor een naadloze integratie van alle apparatuur, wat resulteert in een probleemloze werking. Wij zijn bekend met de specifieke vereisten van verschillende locaties en kunnen eventuele obstakels snel oplossen.

Technisch personeel

Ieder goed evenement kan eigenlijk niet van start gaan zonder een goede technische opbouw en begeleiding. Onze podium- en evenemententechnici kunnen uw evenement op technisch vlak uitstend helpen met het plaatsen en monteren van de apparatuur, maar ook het goed laten verlopen van uw evenement op het gebied van techniek.

Neem als voorbeeld een presentatie tijdens een bijeenkomst of omroepsysteem bij een sportevenement, u kunt dit zelf regelen. Maar wat doet u als het systeem niet aan uw eisen blijkt te voldoen of door technische problemen halverwege uitvalt? Onze technici zijn professioneel opgeleid om in deze “worst case scenario’s adequaat te kunnen optreden en de eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Een show op festival niveau

Geeft u avonds een evenement met verlichting, ( binnen of buiten ) dan is het aan te raden om hier een lichttechnicus voor in te zetten. Deze lichttechnicus kent de apparatuur en zorgt ervoor dat u een heuse “show” voor de kiezen krijgt en de sfeer wordt bereikt waarnaar u op zoek bent tijdens uw evenement. Naast licht- en geluidstechnici leveren wij ook event crew en stage hands, deze zorgen voor het op- en afbouwen van de gehuurde materialen en/of apparatuur en kunnen dit ook veilig installeren.

Zo heeft u er zelf geen omkijken naar en kunt u met een gerust hart de rest van het evenement in goede banen leiden en bijvoorbeeld uw aandacht geven aan u bezoekers. Ons personeel is bijna altijd voorzien van een afgeronde studie en/of opleiding in de richting van licht, geluid of evenemententechniek.

Heeft u binnenkort een elektrisch aanpassing nodig ?

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan, bel ons direct op: +31204976834 of neem contact op per WhatsApp.

Onze Elektriciens helpen u snel en graag !

Leeborent bied de mogelijkheid om een voordelige oplossing te maken voor bijvoorbeeld
aanpassing en of controle van de meterkast voor elektrische koken-Autoladen-tuinverlichting
of gewoon en up date van de E installatie met aardlekbeveiliging.

De wens (voor aanpassing) bij de aankoop van een elektrische auto of elektrische koken
verzorgen wij een vrijblijvend voorstel !.

Met onze technici kunt u het maximale halen uit de technologie binnen licht, geluid en beeld!

Technisch personeel Leeborent podiumbouwers Evenemententechnici licht-technicus  Leeborent  stagehands

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan, bel ons direct op: +31204976834 of neem contact op per WhatsApp.
Ben je Opzoek naar apparatuur voor Koningsdag 2024?
Wij leveren o.a. podia, aggregaten, geluid, licht en nog veel meer!
Ben je Opzoek naar apparatuur voor Koningsdag 2024?
Wij leveren o.a. podia, aggregaten, geluid, licht en nog veel meer!