OFFERTE AANVRAGEN

Personeel

Personeel.

Ieder goed evenement kan eigenlijk niet van start gaan zonder een goede technische opbouw en begeleiding. Onze podium- en evenemententechnici kunnen uw evenement op technisch vlak uitstend helpen met het plaatsen en monteren van de apparatuur, maar ook het goed laten verlopen van uw evenement op het gebied van techniek.

Neem als voorbeeld een presentatie tijdens een bijeenkomst of omroepsysteem bij een sportevenement, u kunt dit zelf regelen. Maar wat doet u als het systeem niet aan uw eisen blijkt te voldoen of door technische problemen halverwege uitvalt? Onze technici zijn professioneel opgeleid om in deze “worst case scenario‚Äôs” adequaat te kunnen optreden en de eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Een show op festival niveau

Geeft u s‚Äôavonds een evenement met verlichting, ( binnen of buiten ) dan is het aan te raden om hier een lichttechnicus voor in te zetten. Deze lichttechnicus kent de apparatuur en zorgt ervoor dat u een heuse “show” voor de kiezen krijgt en de sfeer wordt bereikt waarnaar u op zoek bent tijdens uw evenement. Naast licht- en geluidstechnici leveren wij ook event crew en stagehands, deze zorgen voor het op- en afbouwen van de gehuurde materialen en/of apparatuur en kunnen dit ook veilig installeren.

Zo heeft u er zelf geen omkijken naar en kunt u met een gerust hart de rest van het evenement in goede banen leiden en bijvoorbeeld uw aandacht geven aan u bezoekers. Ons personeel is bijna altijd voorzien van een afgeronde studie en/of opleiding in de richting van licht, geluid of evenemententechniek.

Heeft u binnenkort een elektrisch aanpassing nodig ?

Stel ons een vraag Telefoon / WhatsApp: +31204976834 +31654664447

Onze Elektricien’s helpen u snel en graag !

Leeborent bied de mogelijkheid om een voordelige oplossing te maken voor bijvoorbeeld
aanpassing en of controlle van de meterkast voor elektriche koken-Autoladen-tuinverlichting
of gewoon en up date van de E installatie met aardlek-beveileging.

De wens ( voor aanpassing ) bij de aankoop van een elektrische auto of elektriche koken
verzorgen wij een vrijblijvend voorstel !.

Met onze technici kunt u het maximale halen uit de technologie binnen licht, geluid en beeld!

Technisch personeel Leeborent podiumbouwers Evenemententechnici geluidstechniek  Leeborent Evenemententechnici licht-technicus  Leeborent  stagehands

Direct een vraag? Stel ons een vraag Telefoon / WhatsApp: +31204976834 +31654664447

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal mogelijkheden.