OFFERTE AANVRAGEN

Karaoke set huren

Een karaoke set huren doet u natuurlijk bij Leeborent. Voor thuisgebruik of kleine groepen heeft Leeborent namelijk een Karaoke Home Set Digitaal. Dit is een compleet verzorgd pakket waarin alle benodigdheden voor een karaoke avond zitten. Deze benodigdheden zijn microfoons, luidsprekers en een enorm scala aan muzikale hits. De muzikale hits variëren van liedjes van Nederlandse bodem tot Engelse klassiekers, maar er is ook keuze uit Duits of Chinese muziek. Zo is er voor ieder wat wil tijden de karaoke nacht.

Til uw feest of evenement naar een hoger niveau door een karaoke set te huren bij Leeborent. Gegarandeerd krijgen uw gasten een meeslepende karaoke-ervaring om nooit te vergeten. Ontdek de wereld van onbeperkte melodieën dankzij de hoogwaardige karaoke sets van Leeborent. Als u een karaoke set gaat huren bij Leeborent zorgt het ervoor dat het de ster bij iedereen naar boven brengt. En dat alles dankzij onze uitgebreide selectie van professionele karaoke apparatuur. Als u benieuwd bent naar welke karaoke set u kunt huren bij Leeborent, neem dan snel contact met ons op.

Direct een offerte? Bel ons op +31 (0)20 479 68 34 of neem contact op per WhatsApp. Mailen kan ook: info@leeborent.nl

Wat is een karaoke set?

Een karaoke set huren voor thuis is een heel leuk idee voor tijdens een feest. Wellicht weten sommige mensen niet precies wat een karaoke set is daarom leggen we het eerst even voor u uit. Een karaoke set is een eigenlijk niets meer dan een manier waarmee u samen de sterren van de hemel kan zingen. Het is een systeem of apparaat waarmee mensen verschillende soorten nummers van verschillende soorten genres kunnen uitkiezen. Tijdens een karaoke kunt u meezingen met uw favoriete liedjes. De songtekst wordt op een grote beamer afgebeeld zodat u alles mee kunt zingen, ook als u de tekst even niet meer uit uw hoofd weet.

Wat kunt u verwachten als u een karaoke set gaat huren bij Leeborent? Bij de karaoke sets van Leeborent krijgt u meerdere microfoons, een LED scherm waarop de songteksten worden afgebeeld en luidsprekers waaruit de muziek klinkt. U kunt vooraf zelf aangeven voor hoeveel personen u microfoons wilt. Vaak wordt aangeraden om bij een karaoke set twee of vier microfoons te huren. Zo kunnen er mooie duetten worden gezongen of kan iemand individueel of per groep de show stelen. De mensen zonder microfoon zingen tijdens het feest natuurlijk ook mee, maar dan zonder microfoon.

 

Wat is een karaoke set

 

Waarvoor een karaoke set huren?

Een karaoke set huren doet u als u zin heeft om uw feest een extra twist te geven. Het idee is namelijk dat uw gasten zelf een nummer kunnen uitkiezen en deze door de microfoon kunnen meezingen. Het is eigenlijk alsof er optredens worden gegeven door verschillende combinaties van gasten. Het is ontzettend vermakelijk, ook voor de omringende mensen die op dat moment niet aan de beurt zijn. Een karaoke set huren zorgt voor gegarandeerd succes tijdens uw evenement, feest of gewoon voor plezier bij u thuis! Wilt u ook een karaoke set huren? Neem dan contact op met Leeborent of vraag geheel vrijblijvend de offerte aan.

Kiest u ervoor om een karaoke set te huren waarbij u het zelf kunt bedienen? Dan kunt u gouden microfoons verwachten. Hoe leuk is dat? Deze karaoke set kan gebruikt worden voor 100 personen en bevat alles wat u nodig heeft. Of het nu om een feestje bij u thuis gaat of om een bedrijfsevenement, bij Leeborent kunt u rekenen op flexibele huuropties die zich aanpassen aan uw behoeften. Maak van de gelegenheid een karaokefeest om nooit te vergeten. Dankzij Leeborent kunt u een betrouwbare en professionele karaoke set huren.

 

Waarvoor een karaoke set huren

 

Karaoke set huren

Met Leeborents karaoke set verhuurservice heeft u toegang tot de nieuwste systemen, inclusief de beste geluidskwaliteit en een eenvoudige installatie. Een van onze medewerkers komt de karaoke set bij u afleveren en we kunnen het voor u ter plaatsen installeren. Zo weet u zeker dat het allemaal op de juiste manier is aangesloten en dan heeft u daar geen zorgen meer om. De karaoke set van Leeborent is heel erg gebruikersvriendelijk en bevat alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke karaoke night. Van krachtige microfoons tot indrukwekkende schermen die de songteksten tot leven brengen.

 

karaoke-set-huren

 

Microfoons

Wanneer u een karaoke set gaat huren, worden er meerdere microfoons meegeleverd. Dit hangt af van hoeveel gasten u verwacht op uw evenement en van hoeveel gasten u tegelijkertijd wilt laten zingen. In de meeste gevallen worden er twee of vier microfoons meegeleverd zodat er niet te veel chaos ontstaat door te veel stemmen die tegelijkertijd door de ruimte galmen. Twee microfoons is een leuk aantal om duetten mee te zingen. Dit kan het ijs breken op een evenement waar veel verschillende gasten komen die elkaar nog niet zo goed kennen. Een karaoke levert vaak heel veel hilarische momenten op.

Leeborent heeft een divers aanbod aan microfoons. Zo is er keuze uit draad gebonden microfoons, draadloze microfoons, microfoon headsets, microfoon katheders, revers microfoons en toneel microfoons. Als u een karaoke set gaat huren, kunt u kiezen uit microfoons die draad gebonden zijn of draadloze microfoons.

 

Draad gebonden microfoon

Kiest u voor een draad gebonden microfoon, dan is de kans groot dat we u een Shure SM58 aanbieden. Dit is de meest gebruikte microfoon ter wereld. Dat komt omdat deze microfoon zeer geschikt is voor het versterken van zang. Ideaal dus voor tijdens de karaoke. Deze microfoon weegt net geen 300 gram dus is niet te zwaar. Hij ligt lekker in de hand. Als u een karaoke set gaat huren, ontvangt u twee van de Shure SM58 microfoons. Benieuwd naar de verschillende soorten microfoons? Neem dan vast een kijkje op de website van Leeborent. Voor vragen kunt u altijd even contact opnemen of vast een offerte aanvragen.

 

Draad gebonden microfoon

 

Draadloze microfoon

Een draadloze microfoon, dat spreekt voor zich natuurlijk, is een microfoon zonder gebonden draad. U kunt met een draadloze microfoon dus veel meer vrijheid om te bewegen en van links naar rechts te gaan. Misschien wilt u of een van uw gasten al dansend de sterren van de hemel zingen. Dan is een draadloze microfoon zeker aan te raden. Ook de draadloze microfoon is er een van Shure SM58. Daarnaast heeft Leeborent ook de Sennheiser XWS 65-B set microfoon. Hier wordt een handzender bijgeleverd. Deze draadloze microfoon heeft prima geluid en is perfect om bij een karaoke set te huren. Benieuwd naar de opties? Neem dan even contact op met Leeborent.

 

Draadloze microfoon

 

Beeldscherm

Naast goede microfoons zijn beeldschermen ook essentieel voor een goed verloop van een karaoke avond. Ze zorgen namelijk voor de visuele kracht. Dankzij de songteksten die op de schermen worden geprojecteerd, kan iedereen de tekst meelezen en dus ook uit volle borst meezingen. Bij Leeborent gaat karaoke verder dan alleen zingen – onze geavanceerde beeldschermen tillen ieder optreden naar een ongekend niveau. Wanneer je een karaoke set gaat huren bij Leeborent, krijgt u toegang tot een mooi beeldscherm die elke tekst en melodie tot leven brengt.

 

LED-scherm

Bij een karaoke night draait alles om het creëren van een meeslepende en vermakelijke sfeer. Een LED-scherm speelt hierbij een cruciale rol. De LED-schermen van Leeborent bieden visuele ondersteuning voor tijdens de karaoke. Zo kunnen de gasten de songteksten goed lezen en alles luidkeels meezingen. Eigenlijk is wat ons betreft een LED-scherm onmisbaar als u een karaoke set gaat huren. Hieronder geven we een paar voordelen van een LED-scherm

  1. Levendige weergave: LED-schermen van Leeborent staan bekend om hun helderheid en zorgen voor een levendige weergave. Ze zorgen voor een scherp contrast en kleurrijke visuals, waardoor de songteksten duidelijk en goed leesbaar zijn van iedereen, zelfs in een donkere ruimte.

  2. Geschikt voor groepen: Of u nu een karaoke set gaat huren voor een kleine groep vrienden of een groot publiek, een LED-scherm is ideaal in beide gevallen en stelt niet teleur. De LED-schermen van Leeborent zijn beschikbaar in verschillende maten dus u kunt zelf kiezen wat u het beste bij de accommodatie vindt passen. Voor een huiselijke setting wilt u wellicht een compacter en kleiner scherm dan voor een groot bedrijfsevenement.

  3. Sfeerbepalend: LED-schermen dragen bij aan de algehele sfeer van de karaoke nacht. Doordat er verschillende beelden voorbij komen, houdt u de aandacht van uw publiek vast. Zo kunnen er bijvoorbeeld live weergaven van de zangers op het beeld tevoorschijn komen. Op deze manier kan iedereen lekker meegenieten van de karaoke set.

  4. Synchroniseert: een LED-scherm sluit perfect aan op de karaoke set. Dit zorgt ervoor dat de songteksten synchroon lopen met de muziek. Dit zorgt voor een probleemloze ervaring voor zowel de zangers als de toeschouwers.

 

Karaoke party set huren

 

Luidsprekers

Als u een karaoke set gaat huren, zijn luidsprekers minstens zo belangrijk. De karaoke avond staat of valt met goed geluid, daarom zijn goede luidsprekers van groot belang. Gelukkig weet Leeborent daar wel raad mee. Luidsprekers zorgen er niet alleen voor dat de muziek goed verstaanbaar is, maar ook de zangstemmen komen helder en luid naar voren. Zo kunnen alle gasten meegenieten, ook op een afstandje. De luidsprekers van Leeborent zijn kwalitatief zeer hoogstaand. Hieronder vindt u een paar belangrijke aspecten van onze luidsprekers die bijdragen aan een onvergetelijke karaoke party.

  1. Geluidskwaliteit: de luidsprekers van Leeborent zorgen voor een helder geluid. Dit is onmisbaar voor tijdens de karaoke. Hier staat namelijk het zangspel centraal. De luidsprekers hebben een breed frequentiebereik waardoor het helder in uw oren klinkt.

  2. Draagbaarheid: de luidsprekers zijn makkelijk te verplaatsen en geschikt voor iedere locatie. Of u nu een karaoke set gaat huren voor een klein feestje bij u thuis of dat het gaat om een groot evenementenhal, aan de luidsprekers zal het niet liggen. Die kunnen overal naar toe worden verplaatst. Dat is geen enkel probleem.

  3. Duurzaamheid: daarmee gepaard gaat ook de robuustheid en duurzaamheid van de luidsprekers. De luidsprekers van Leeborent huurt u dus die moeten nog meerdere malen mee. Gelukkig zijn ze van goede kwaliteit en kunnen ze wel tegen een stootje. Ze worden namelijk regelmatig getransporteerd van locatie naar locatie en gebruikt in verschillende omgevingen. Daar kunnen ze dus wel tegen.

  4. Spreiding van geluid: de luidsprekers van Leeborent zijn geschikt voor zowel grote als kleine ruimtes, niet alleen qua draagbaarheid, maar ook qua spreiding van het geluid. In een grote zaal moet namelijk wel goed geluidskwaliteit aanwezig zijn, anders wordt de karaoke een flop. Daar hoeft u zich bij Leeborent geen zorgen om te maken. Wij zorgen ervoor dat alle gasten op uw evenement de muziek luid en duidelijk kunnen horen, ongeacht waar ze zich op dat moment bevinden.

 

Evenementen

Naast dat u een karaoke set kunt huren bij Leeborent, kunt u er ook terecht voor andere evenementen en partijen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een drive-in-show of een silent disco? Deze twee lichten we hieronder kort voor u toe.

 

Drive-in-show

Een drive-in-show van Leeborent is een combinatie tussen hoogwaardige geluidsapparatuur, spectaculaire verlichting en een live-act, bijvoorbeeld een DJ. Een drive-in-show wil eigenlijk zeggen dat u op iedere locatie een feestje kunt bouwen. De drive-in-show komt langs en het feest kan beginnen. Dankzij de muziek, het licht, het geluid en de DJ wordt er op iedere locatie een mooi feest neergezet. De drive-in-show zorgt voor de muzikale entertainment. Leeborent verzorgt alles van A tot Z, van de benodigde apparatuur en de DJ tot aan de op- en afbouw van uw evenement. Bent u nieuwsgierig geworden en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We denken graag met u mee en helpen u graag verder. U kunt ook zelf vast een vrijblijvende offerte aanvragen.

 

Karaoke show drive in

 

Silent disco

U kunt niet alleen een karaoke set huren bij Leeborent, maar ook een silent disco. Een silent disco is een feestje waarbij mensen via draadloze koptelefoons naar hun favoriete muziek luisteren. Op iedere koptelefoon is er keuze tussen drie kanalen met ieder zijn eigen muziekgenre. Het voordeel van een silent disco is dat het voor geen overlast zorgt.

 

silent disco verhuur.2824bf

 

Vragen aan Leeborent?

Heeft u nog vragen aan een van de medewerkers van Leeborent? Neem dan gerust contact met ons op en dan beantwoorden we uw vragen met deskundigheid.

Direct een offerte? Bel ons op +31 (0)20 479 68 34 of neem contact op per WhatsApp. Mailen kan ook: info@leeborent.nl