OFFERTE AANVRAGEN

I-Dance Uitleg

I-Dance Uitleg.

Wat is iDance?
Het “Machine Dance” Multiplayer concept is een origineel idee van Positive Gaming uit Noorwegen.

Het is gemaakt en ontworpen voor jong en ouderen jongeren bijvoorbeeld op school, fitness maar natuurlijk in de videospeelhallen komen wij dit systeem tegen, de inzetbaarheid van dit spel is zeer breed denk bijvoorbeeld eens als mindsetter tijdens een vergadering en of bespreking. Het I-Dance spelersysteem biedt dansplezier voor maximaal 32 mensen die tegelijk kunnen spelen tegen elkaar in drie verschillende niveaus.Het I-Dance speelsysteem geeft mensen een uitdagende groep work-out.

Het traint de mensen hun uithoudingsvermogen en geeft een hele nieuwe kijk op bewegen met muziek. Al spelend train je dus je gehele lichaam en geest. Zeer eenvoudig en we kunnen het allemaal leren, het is gewoon hartstikke leuk. I-Dance biedt voor iedere speler wat wils, want hoe ver je ook met de game bent qua niveau je raakt niet uitgekeken. Kortom het biedt een totale work-out aan in de vorm van een game waarbij 32 mensen tegen elkaar kunnen spelen.

Wat biedt iDance U?
Het spel kent een hoog fun gehalte die ook een competitie element heeft en werkt positief in dit geval, en is geschikt bevonden voor zowel jong als oudere jongeren.
Het is tevens een fitness activiteit omdat je intensief bezig bent met de game en je zal meemaken en ervaren als een workout.Is het een sport?

Jazeker dit is een game die valt onder de term sport games, en bijvoorbeeld geschikt is voor tijdens de gymles, fitness en work-out maar kan voor veel meer verschillende doeleinde worden ingezet.