OFFERTE AANVRAGEN

I-Dance Losse Verhuur

I-Dance Losse Verhuur.

Heeft u binnenkort een evenement of kinderfeestje, teamuitje of een andere gelegenheid waarvoor u een actief element zoekt?
Dan is de Dance Dance Revolution Roadshow iets voor u! Dit multiplayer concept van I-Dance is een idee van Positive Gaming uit Noorwegen.

Het is gemaakt en ontworpen voor jong & oud, dus iedereen kan mee doen. Het systeem biedt dansplezier voor maximaal 32 mensen die tegelijk kunnen spelen en dansen op drie verschillende niveaus. Plezier gegarandeerd!

Leeborent verhuurt ook Dance Dance Revolution Roadshow aan diverse groepen mensen en door het hele land. De inzetbaarheid ervan is dan ook erg breed. U kunt het inzetten tijdens een vergadering om even de gedachten te verzetten. Maar het is ook een erg effectieve manier om kinderen meer te laten bewegen. Wanneer u de roadshow huurt bij Leeborent leveren wij deze op de gewenste locatie, wordt de set opgebouwd door onze medewerkers en zorgen zij tevens voor de bediening, presentatie en demonstratie van het spel. Op verzoek kunnen geoefende spelers een demonstratie geven.

De sets bestaan uit professioneel materiaal,Ledschermen, geluidssysteem,en P.c met danssoftware en draadloze dansmatten.