BEL SNEL +31204976834 van 9u tot 18u  WHATS APP +31654664447
 
Leeborent
Offerte aanvragen

I-Dance Losse Verhuur.

Heeft u binnenkort een evenement of kinderfeestje, teamuitje of een andere gelegenheid waarvoor u een actief element zoekt?
Dan is de Dance Dance Revolution Roadshow iets voor u! Dit multiplayer concept van I-Dance is een idee van Positive Gaming uit Noorwegen.

Het is gemaakt en ontworpen voor jong & oud, dus iedereen kan mee doen. Het systeem biedt dansplezier voor maximaal 32 mensen die tegelijk kunnen spelen en dansen op drie verschillende niveaus. Plezier gegarandeerd!

Leeborent verhuurt ook Dance Dance Revolution Roadshow aan diverse groepen mensen en door het hele land. De inzetbaarheid ervan is dan ook erg breed. U kunt het inzetten tijdens een vergadering om even de gedachten te verzetten. Maar het is ook een erg effectieve manier om kinderen meer te laten bewegen. Wanneer u de roadshow huurt bij Leeborent leveren wij deze op de gewenste locatie, wordt de set opgebouwd door onze medewerkers en zorgen zij tevens voor de bediening, presentatie en demonstratie van het spel. Op verzoek kunnen geoefende spelers een demonstratie geven.

De sets bestaan uit professioneel materiaal,Ledschermen, geluidssysteem,en P.c met danssoftware en draadloze dansmatten.

 

I-Dance dance losse verhuur

Bent u op zoek naar een origineel en actief concept voor een bedrijfsfeest of evenement ? Dan is iDance&...

Lees meer
EAN code: 80001001
 Prijs op aanvraag
Offerte Aanvragen Meer informatie
 

i-Dance computer LOS

i-Dance computer Verhuur van de losse i-Dance computer. Deze computer kan maarliefst 32 dancepads aansturen. Tevens beschikt deze PC over alle beschikbare i-Dan...

Lees meer
EAN code: 80010002
(excl. BTW) Vanaf € 250,00
Offerte Aanvragen Meer informatie
 

iDance dansmat / dancepad LOS

Losse iDance dansmatten / dancepads, zonder PC      Functionaliteiten: Verfijnd, nauwkeurig en het echte arcade gevoel...

Lees meer
EAN code: 8000320
(excl. BTW) Vanaf € 9,85
Offerte Aanvragen Meer informatie
EAN code: 9000123
(excl. BTW) Vanaf € 0,00
Offerte Aanvragen Meer informatie