OFFERTE AANVRAGEN

I-Dance

I-Dance.

Bent u op zoek naar een origineel en actief concept voor evenement of een kinderfeestje? Dan is iDance oftewel Dance Dance Revolution wellicht wel iets voor u. iDance geeft een hele nieuwe kijk op bewegen op muziek. Het is zeer eenvoudig, we kunnen het allemaal snel leren.

Wij verhuren en verkopen IDance aan verschillende organisaties. De inzetbaarheid ervan is namelijk heel breed. Denk bijvoorbeeld aan een manier om even de gedachten te verzetten tijdens een vergadering of bespreking. Maar het is ook een goede manier om kinderen in beweging te krijgen!

Het multiplayer concept van iDance is een origineel idee van Positive Gaming uit Noorwegen. Het is gemaakt en ontworpen voor jong & oud, te gebruiken op bijvoorbeeld scholen, fitnessclubs maar ook in videospeelhallen (arcade) komen we dit spel tegen.

Het iDance spelersysteem biedt dansplezier voor maximaal 32 mensen die tegelijk tegen elkaar kunnen spelen. In drie verschillende niveaus. Leeborent is dé leverancier van iDance door heel Nederland. Hoe iDance precies werkt lees je hier .

Wij kunnen u uitstekend adviseren over de mogelijkheden en verzorgen voor u de techniek. Zo weet u zeker dat uw evenement met iDance zal slagen.

Direct een vraag? Stel ons een vraag Telefoon / WhatsApp: +31204976834 +31654664447

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal mogelijkheden.