OFFERTE AANVRAGEN

Silent Seminar Set en Rondleiding Set

Silent Seminar Set en Rondleiding Set.

We kennen de draadloze hoofdtelefoon allemaal vanuit de de silent disco . Maar wist u dat de draadloze hoofdtelefoon ook ideaal is voor een Silent Seminar , een Congres , een Presentatie of evenement waarbij u Rondleidingen verzorgt? Leeborent verzorgt een Silent Guide of Silent Seminar systeem op maat voor uw evenement.

Waar kunt u de draadloze hoofdtelefoons voor gebruiken?

De toepassingen van onze hoogwaardige draadloze hoofdtelefoons met bijgeleverde microfoon zijn eindeloos:

 • Seminars
 • Congressen
 • Presentaties
 • Rondleidingen
 • Vertalingen (bijvoorbeeld bij ontvangst van buitenlandse gasten en/of meertalige rondleidingen en presentaties)
 • Workshops
 • Beurzen
 • Festivals

Wat zijn de voordelen van onze draadloze hoofdtelefoons?

 1. Professioneel maatwerk geluidssysteem voor beurzen, seminars, congressen of rondleidingen .
 2. Er kunnen meerdere presentaties tegelijkertijd plaatsvinden in één ruimte. Met een knop op de draadloze hoofdtelefoon kan men kiezen naar welke presentatie er geluisterd wordt.
 3. Tijdens rondleidingen kunnen uw gasten geconcentreerd luisteren naar uw verhaal . Ook in grote ruimtes of tijdens drukke evenementen.
 4. Waar het publiek ook zit of staat; het geluid is overal even goed te horen . Er is geen afleiding door andere aanwezige geluiden.
 5. Wij gebruiken uitstluitend de hoogwaardige materialen van Sennheiser voor een perfecte geluidsbeleving .
 6. Onze technici zijn gespecialiseerd in het verzorgen van Silent Seminars voor veel diverse doeleinden. Wij ontzorgen graag van A tot Z en helpen u om het geluid op de best mogelijke manier af te stellen .
 7. De draadloze hoofdtelefoons werken op batterijen. Er is dus geen stroomaansluiting nodig , waardoor deze sets overal te gebruiken zijn .

Alle apparatuur en benodigdheden voor uw evenement

Leeborent is u bovendien graag van dienst bij de organisatie van andere onderdelen van uw evenement. Draadloze microfoons , beamers, presentatieschermen zoals LED-schermen , spanschermen en plasmaschermen , podia , geluid of duizenden andere benodigdheden voor uw evenement; wij kunnen het voor u verzorgen en bieden u de juiste technische begeleiding. Ook voor complete Silent Disco Drive-In Shows kunt u bij ons terecht.

Neem een kijkje bij ons evenementen-productaanbod of bel ons op: +31 (0)20 4976834. We denken graag met u mee over wat er nodig is voor uw presentatie of evenement!

Bekijk hieronder enkele complete Silent Seminar en Rondleidingen sets die u eenvoudig kunt inhuren

Uiteraard kunnen wij de Silent Seminar (of elk ander soort evenement) ook van A tot Z verzorgen met de juiste apparatuur, technische ondersteuning en vele soorten event-benodigdheden. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.