OFFERTE AANVRAGEN

Microfoons – Draadloos

Microfoons – Draadloos.

Draadloze microfoons, headsets en revermicrofoons geven vrijheid in bewegen in en om het podium. Draadloze microfoons zijn daarom ideaal in gebruik tijdens presentaties, congressen, seminars en beurzen. Maar ook tijdens rondleidingen en workshops. Een draadloze microfoon klink niet alleen beter, maar geeft u ook meer vrijheid in beweging van handen tijdens bijvoorbeeld een presentatie. Dit zorgt voor een veel levendiger speech of presentatie.

Combineer de draadloze microfoon eventueel met draadloze hoofdtelefoons zoals de Silent Seminar Set of Rondleidingen Set voor optimale flexibiliteit.

Draadloze microfoons van Sennheiser

De draadloze microfoons van Sennheiser zorgen voor een zeer ‘puur’ geluid. De volgene technische kenmerken dragen daar aan bij:

  • De super-cardioide capsule r egistreert precies wat u wil t en verzorgt de verwerping van off-axis geluid . Dit maakt de microfoon zeer ongevoelig voor feedback , evenals een goede keuze voor degenen die werken met luid podium-volume .
  • De soundcheck-mode op de ontvanger van de draadloze microfoon maakt het mogelijk om de RF-signaalsterkte en audio-niveaus continu te controleren .
  • Met de nieuwe G3 sync-functie kunt u de zender draadloos verbinden met de ontvanger met een simpele druk op de knop.
  • Tenslotte is de true diversity-ontvanger een met ingebouwde 5-band equalizer waardoor de professionele totaaloplossing er is.

Bekijk hieronder ons aanbod draadloze microfoons

Leeborent is u ook graag van dienst bij de verhuur van andere evenement-benodigdheden. Bekijk hier ons totaalaanbod .

Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen voor (technisch) advies voor de beste apparatuur voor uw evenement en voor een offerte op maat .