OFFERTE AANVRAGEN

Microfoon statief met baseplate

Microfoon statief met baseplate K&M 2601 + mic-klemmetje

Vraagje heeft u technisch personeel nodig ?

Ieder goed evenement kan niet van start gaan zonder een goede technische opbouw en of begeleiding.
Podium en Evenemententechnici kunnen uw evenement op technisch vlak prima plaatsen en monteren en natuurlijk goed laten verlopen.

Neem als voorbeeld een presentatie tijdens een bijeenkomst of omroepsysteem bij een sportevenement, u kunt dit zelf regelen.

Maar wat doet u als het systeem blijkt niet te beantwoorden aan u eisen of door technische problemen halverwege uit valt? Onze technici zijn professioneel opgeleid om in deze “worst case scenario‚Äôs” adequaat te kunnen optreden en de eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Geeft u s‚Äôavonds een evenement met verlichting, ( binnen of buiten ) dan is het aan te raden om hier een lichttechnicus voor in te zetten. Deze lichttechnicus kent de apparatuur en zorgt ervoor dat u een heuse “show” voor de kiezen krijgt en de sfeer wordt bereik waar naar u op zoek bent
tijdens dit event.

Naast licht en geluidstechnici leveren wij ook eventcrew en stagehands, deze zorgen voor het op en afbouwen van de gehuurde materialen en of apparatuur en kunnen dit ook veilig installeren.
Zo heeft u er zelf geen omkijken naar en kunt u met een gerust hart de rest van het evenement in goede banen leiden en bijvoorbeeld uw aandacht geven aan u bezoekers.

Ons personeel is bijna altijd voorzien van een afgeronde studie en of opleiding in de richting van licht geluid of evenemententechniek .Natuurlijk hebben wij ook technici met een speciale “Audio of licht opleiding waarmee u volledig gebruikt kunt maken van de maximale event technologie binnen licht geluid beeld.

Bent u opzoek naar prima Technisch personeel of wenst u meer informatie over het personeel wat wij aanbieden?
Neem dan contact met ons op!

Prijsstelling per product en per dag , voor langere periode hebben wij voordelige tarieven.

Dagelijks tussen 09.00 uur en 21.00 uur is er een medewerker beschikbaar voor een vrijblijvende offerte of informatie en advies.

Wij leveren door heel Nederland tegen vriendelijke transportkosten, maar wel pas bij orders vanaf € 499,00 ex btw.

Voor een directe informatie aanvraag of order zijn wij te bereiken op of telefonisch op +31 ( 0) 204976834.

Microfoon statief met baseplate