OFFERTE AANVRAGEN

Omroep tot 200 pers. bij parcours

Omroep systeem Parcours buiten tot 200 personen tot 1000 meter

Presenteren op een sport- of buiten evenement kan lastig zijn, maar met een omroepsysteem van Leeborent.nl heeft u de juiste techniek en en het beste advies in huis voor een voordelige prijsstelling. Heeft u al een bestaande geluidsinstallatie maar is deze niet toereikend genoeg voor het aantal personen die u moeten kunnen verstaan tijdens een sport event? Dan denken wij graag mee naar een passende oplossing of aanvulling op het huidige systeem.

Is er een VIP presentator die over het hele parcour moet worden gehoord dan kan de aandacht voor een spraak omroepsysteem niet ontbreken op uw evenement met publiek. Leeborent verzorgt door middel van samenstelling van materiaal een zeer eenvoudig geluid systeem voor bijvoorbeeld presentatie op een voetbalveld tijdens een voetbalwedstrijd, golf toernooi of ander sportevenement. Ook voor sportdagen van scholen is een spraak omroepsysteem niet te missen, u wilt zich toch niet schor schreeuwen door een megafoon?

Deze set is een voorbeeld wat wij kunnen verzorgen kant en klaar snel op en af te bouwen door uw zelf maar natuurlijk kunnen wij als dienstverlenner dit helemaal verzorgen naar wensen van u.
Natuurlijk kunnen wij tegen een meerprijs dit systeem ook transporteren naar u locatie in de regio Amsterdam en ook op- en afbouwen op verzoek.

Prijsstelling per dag alleen voor de producten op en afbouw installatie rekenen wij graag voor u uit en voorzien u van advies. Voor langere periode hebben wij voordelige tarieven.
Dagelijks tussen 09.00 uur en 18.00 uur is er een medewerker beschikbaar voor een vrijblijvende offerte of informatie en advies.

Voor een directe informatie aanvraag of order zijn wij te bereiken op of telefonisch op +31(0)204976834.

Omroep tot 200 pers. bij parcours