OFFERTE AANVRAGEN

Muziek voor buiten 100 pers.

Muziek systeem binnen / buiten tot 100 personen.

Met muziek zorgt u voor geluid dat echt aanwezig is in de ruimte voor bijvoorbeeld een feestje of de vrijdagmiddag borrel. Maar ook in de kantine van school of sporthal en eigenlijk overal waar muziek gebruikt wordt om de mensen te vermaken met nederlandstalige popmuziek of welke muzieksoort dan ook. Misschien komt er wel een DJ optreden, die door onze geluidssystemen zo kan inprikken en zijn werk kan doen.

Leeborent verzorgt met een juiste samenstelling van materiaal een zeer eenvoudig geluid systeem voor bijvoorbeeld muziek, deze kunt u niet alleen binnnen maar ook buiten gebruiken bij droog weer. Het gebruik en aansluiten van dit muzieksysteem is zeer eenvoudig maar wordt natuurlijk door een van onze medewerkers vakkundig uitgelegd wanneer u de set bij ons komt ophalen. Uiteraard kunnen wij tegen een meerprijs dit systeem ook transporteren naar uw locatie in de regio Amsterdam en ook de op- en afbouw van de apparatuur voor u verzorgen.

Deze prijsstelling geldt per dag. Heeft u de producten voor langere periode nodig? Dan hebben wij voordelige tarieven. Dagelijks tussen 09.00 uur en 18.00 uur is er een medewerker beschikbaar voor een vrijblijvende offerte of informatie en advies.

Voor een directe informatie aanvraag of order zijn wij te bereiken op of telefonisch op +31(0)204976834.

Muziek voor buiten 100 pers.