OFFERTE AANVRAGEN

Geluid- Luidsprekers huren

Geluid- Luidsprekers huren t.b.v Muziek, Presentatie, Tourguides, Rondleidingen, Evenementengeluid, Omroepinstallatie.

Geluidsinstallaties en/of muziek systemen zijn verkrijgbaar in vele verschillende mogelijkheden, bij ons te huur en te koop voor een tijdelijke of vaste opstelling.

Van een concert buiten naar gewoon muziek in de achtertuin. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan, bel ons direct op: +31204976834 of neem contact op per WhatsApp.

Leeborent verhuurt, verkoopt en repareert Geluidsinstallaties

Wij bieden verschillende mogelijkheden in muziekinstallaties welke inzetbaar zijn voor bijvoorbeeld presentaties, tourguides, evenementen-muziek, achtergrondmuziek of omroep.
Leeborent verzorgt dit bijvoorbeeld op sportvelden tijdens voetbalwedstijden en sportdagen, wielerwedstrijden, jaar-, koffer- of snuffelmarkten, maar ook bijvoorbeeld een archeologie presentatie. Diverse buiten evenementen of een rondleiding in een bedrijfshal, werkplaats of productielijn.

Kortom waar men geluid nodig heeft is Leeborent inzetbaar!

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan, bel ons direct op: +31204976834 of neem contact op per WhatsApp.

Archeologie presentatie Monnickendam 11-12-december 2021 verzorgt door leeborent.nl Archeologie presentatie Monnickendam 11-12-december 2021 verzorgt door leeborent.nl voor jong en oud ! Archeologie presentatie Monnickendam 11-12-december 2021 verzorgt door leeborent.nl voor jong en oud voor iedereen Prijs uitreiking podium met geluid Buiten event te huur bij Leeborent Presentatie geluid set eenvoudig tot 85 personen Eerste paal event met techniek spraak verstaanbaarhied van Leeborent Congres product presentatie nooit meer zorgen over de techniek met de medewerkers van Leeborent Congres bedrijfsopening of bijeenkomst Leeborent verzorgt techniek

Diverse geluidsinstallaties

Een geluid en of muziekinstallatie: (met muziek) zorgt voor geluid dat echt aanwezig is in de ruimte (of buiten) voor bijvoorbeeld een event, feestje, of gewoon de vrijdagmiddag borrel. Maar ook in de kantine, parkeerplaats, event locatie of op school of sporthal en eigenlijk overal waar muziek gebruikt wordt om de mensen te vermaken met (Nederlandstalige) popmuziek of welke muzieksoort dan ook. Misschien komt er wel een DJ optreden, Artiest en of een band die door onze geluidssystemen zo kan inprikken en zijn optreden (werk) kan doen.

Toerguide rondleiding

Heeft u iets te vertellen of te presenteren of bijvoorbeeld een archeologie presentatie de aandacht van u bezoekers vangen blijft lastig, maar met een Tourguide systeem luistert uw bezoeker alleen maar naar u en wordt de aandacht eenvoudig gevangen. Natuurlijk zorgen wij voor de beste techniek en een soepel verloop van uitgifte en inname door onze medewerkers.

Spraakomroep systeem

Met een spraak omroep geluidssysteem kunt u iedereen laten horen wat u wilt vertellen aan de bezoekers van bijvoorbeeld bijeenkomsten, deelnemers van een toernooi of de juiste informatie van een wedstrijdprogramma verstrekken bij bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd.

Geluid voor presentatie

Presenteren kan heel lastig zijn, helemaal als de techniek niet goed werkt of gewoon helemaal niet is gemaakt voor het aantal luisteren personen, denk hierbij aan een kantine van een bedrijf waar de directie iets wil vertellen aan de medewerkers van bedrijf of een persoon die een mooi verhaal wil vertellen en de aandacht nodig heeft van zijn publiek.

Geluid-Installatie voor (achtergrond)-muziek:

(Achtergrond)-muziek moet net als behang aanwezig zijn in een ruimte, niet te opvallend, waarbij de stilte wordt doorbroken door een zacht muziekje op de achtergrond. Een geluidssysteem voor bijvoorbeeld (achtergrond) muziek zorgt voor sfeer en warmte in een ruimte, maar moet nooit de boventoon voeren. Het is de bedoeling om de gast of bezoeker een gevoel te geven waarbij ze zich direct op hun gemak voelen, hierdoor verbeterd de sfeer, maar kan ook bijdragen aan productiviteit bij een arbeidsproces.

Heeft u een brandende vraag of wilt u meer informatie hebben over deze verschillende soorten geluidssystemen? Vraag snel een vrijblijvende offerte aan, bel ons direct op: +31204976834 of neem contact op per WhatsApp.