OFFERTE AANVRAGEN

DJ-Gear

DJ-Gear.

Met de juiste apparatuur op uw feest zult u een goede indruk maken op uw gasten. Geluid, licht, muziek en entertainment zijn grotendeels bepalend voor de sfeer van het feest. Daarom huurt u natuurlijk uw apparatuur bij Leeborent! Dan bent u verzekerd van de juiste spullen tegen scherpe prijzen

Ook voor een DJ set is Leeborent de vakkundige leverancier die u zoekt. Wij hebben diverse sets van het kwalitatief hoogstaande merk Pioneer op voorraad. De DJ sets kunnen gebruikt worden met populaire DJ software en u kunt mooie effecten toepassen op de muziek. Bovendien heeft u met de DJ sets van Pioneer direct toegang tot uw muziek. Niet alleen van discs, maar ook bijvoorbeeld van een USB apparaat of iPhone/iPad/iPod. Wij bezorgen de DJ sets tegen aantrekkelijke tarieven in regio Amsterdam, inclusief recordbox software.

CD-Spelers

Op een evenement of feest is muziek natuurlijk van groot belang. De juiste muziek bepaalt de sfeer en zorgt ervoor dat uw gasten het naar hun zin hebben. Bij Leeborent kunt u terecht voor het huren van diverse cd spelers van het kwalitatieve merk Pioneer.

Wij hebben in ons assortiment bijvoorbeeld de Pioneer CDJ-2000 Nexus waarmee dj’s direct toegang hebben tot hun muziek. Niet alleen van een disc, maar ook van een USB apparaat of een iPhone, iPad of iPod. Hiermee wordt het gebruiken van een laptop voor het beheren en bedienen van tracks eigenlijk overbodig. Het meegeleverde recordbox systeem geeft heel eenvoudig en overzichtelijk toegang tot je tracks.

Is een eenvoudige cd speler voldoende? Dan is wellicht de Pioneer CDJ-350 precies wat u zoekt. Klein en compact speelt deze cd speler stabiel af onder alle omstandigheden. Tenslotte is er dan ook nog de Pioneer CDJ-2000 die al jarenlang de standaard is in de verhuurbranche. Dit is een basis speler van goede kwaliteit waarop u kunt vertrouwen.

Draaitafels

Al tientallen jaren zijn de draaitafels van Technics de standaard voor wat betreft DJ platenspelers. En met een reden: de vinyl DJ kan niet zonder draaitafel van Technics. Alle SL modellen hebben de precieze, betrouwbare en duurzame Quartz Direct Drive motor met aluminium behuizing en zware rubberen basis voor het absorberen van de trillingen. Dit is de ideale draaitafel voor ieder evenement.