OFFERTE AANVRAGEN

Silent Disco Drive-In Show

Een Silent Disco Drive-In Show is dé trend van dit moment! Met een Silent Disco kunt u heerlijk dansen en uit uw dak gaan op muziek, zonder dat omstanders iets kunnen horen. Hierdoor is het met een Silent Disco mogelijk om met een hele groep mensen een disco te houden, zonder geluidsoverlast. Daarnaast is het voor omstanders en passanten ook hilarisch om te zien; een dansende meute maar geen muziek! U kunt nu uw Silent Disco huren bij Leeborent.

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan voor uw silent disco event, bel ons direct op: +31204976834 of neem contact op per WhatsApp.

Silent Disco Drive-In Show huren: hoe werkt het?

De Silent Disco bestaat uit een aantal draadloze headsets (hoofdtelefoons) en één of twee zenders. Het aantal hoofdtelefoons dat u huurt is helemaal af te stemmen op uw evenement en de groepsgrootte. Wij verhuren Silent Disco’s voor kleine zakelijke en particuliere evenementen, maar ook voor grote feesten en festivals. Wilt u een silent disco organiseren? Het team van Leeborent staat voor u klaar!

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan, bel ons direct op: +31204976834 of neem contact op per WhatsApp.

Complete Silent Disco Drive-In Show met muziek, DJ-set en dansvloeren

De zenders kunnen op een willekeurige geluidsbron (bijvoorbeeld Ipod Iphone Ipad met Spotify-lijst) worden aangesloten, waarna uw bezoekers of gasten de muziek kunnen beluisteren via de draadloze headset. Optioneel kunt u er ook een volledige DJ-set of Drive-In Show bij huren, met Pioneer cd-spelers die worden geleverd en aangesloten. Ook mooie discoverlichting huren of prachtige Led-dansvloeren of interactieve video-dansvloeren maken uw Silent Disco indien gewenst helemaal af!

Silent Seminar Set of Rondleidingen Set

De headsets van de Silent Disco worden steeds vaker ingezet bij een Silent Seminar of Rondleiding tijdens congressen, beurzen, seminars, presentaties of open dagen. Denkt u aan een situatie waarbij meerdere presentaties in één ruimte plaatsvinden en de bezoeker met een druk op de knop de gewenste presentatie kan volgen. Of voor een vertaling bij een seminar met internationaal gezelschap. De draadloze headsets zijn bovendien ideaal voor gebruik op locaties waar geen of weinig geluid kan worden gemaakt.

Sennheiser: topkwaliteit Silent Disco apparatuur en service van A tot Z

Leeborent levert Silent Disco apparatuur van het Duitse kwaliteitsmerk Sennheiser. Ook voor het juiste advies en het aansluiten of installeren van de apparatuur bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bezorgen uw Silent Disco en alle gewenste randapparatuur en accessoires op de locatie van uw keuze, tegen aantrekkelijke kosten. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan, bel ons direct op: +31204976834 of neem contact op per WhatsApp.

Bekijk bovenaan de pagina ons aanbod Silent Disco Sets en Drive-In Shows