OFFERTE AANVRAGEN

Foto map I-Dance.NL Dance Dance Revolution

 

 Idance in jaarbeurs Utecht verzorgt door Idance.nl        Experium Arnhem school opstelling demo in hal

Dance dance revolution Buiten uitvoering voor Scouting Nederland  I-Dance Buiten uitvoering voor 5 mei bevrijdingsfestival  I-Dance Dansschool uitvoering voor interactieve dance dance dance  I-Dance Roadshow op Ledvloer voor Samsung Nederland event

 

 I-Dance bij Ikea in Nederland interactieve dance dance dance game is weer iets anders als Sm√•land  I-Dance op schoolplein Dance dance dance game op het schoolplein is een succes !   Machine dance Roadshow op Ledvloer in Jaarbeurs Utrecht event door Idance.nl  I-Dance Roadshow Bij Showburg de lawei nieuwjaarsdag event in Drachten

Bent u op zoek naar een uniek en dynamisch concept voor een bedrijfsfeest of evenement?
I-Dance biedt een frisse kijk op het organiseren van een bedrijfsfeest.
Bovendien kan de moeilijkheidsgraad naar eigen voorkeur worden aangepast Op het scherm wordt een speciale I-Dance PC aangesloten.
Zodra het spel begint, kun je een niveau selecteren.Je kunt de moeilijkheidsgraad van elke fase verhogen of verlagen. Zodra de etappe begint, zie je een witte balk.
Het doel is dat je op het vierkant van het danspad stapt zodra de pijlen (van onder naar boven) op één lijn liggen met de witte lijn.

Op deze vierkanten staan ​​ook pijlen die overeenkomen met de pijlen op het scherm.Aan het einde van elk niveau worden de percentages weergegeven.
Hierdoor wordt snel duidelijk wie deze ronde heeft gewonnen.Deze video geeft een kort overzicht van de beschikbare opties.Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij bieden volledige verhuur- en beheerdiensten! De toepasbaarheid ervan is eigenlijk heel breed.Denk bijvoorbeeld aan een methode om tijdens een vergadering of discussie van gedachten te wisselen!

Op verzoek van ervaren spelers voeren ze een show op om te demonstreren hoe vaardig je hier kunt worden.De set bevat professionele apparatuur bestaande uit een monitor, speakers, een computer met de software en 8 draadloze dansmatten. Uitbreiding is mogelijk tot maximaal 32
Ben je op zoek naar een compleet i-dance evenement?

We bieden ook technisch advies en begeleiding van begin tot eind, zodat uw evenement soepel kan verlopen.
Dagelijks van 9.00 tot 18.00 uur staat er een medewerker klaar voor het uitbrengen van een vrijblijvende offerte of het geven van informatie en advies

Dagelijks tussen 09.00 uur en 18.00 uur is er een medewerker beschikbaar voor een vrijblijvende offerte of informatie en advies.

Voor een directe informatie aanvraag of order zijn wij te bereiken op
Telefoon WhatsApp  +31204976834   

Meer informatie of meteen regelen ?

Fotomap Idance Dance Dance