OFFERTE AANVRAGEN

Vier de feestdagen met de Borrelknaller van Leeborent 

Samen met collega’s, personeel of clubleden een onvergetelijke Kerst- of Nieuwjaarsborrel organiseren? Dat doet u samen met Leeborent!
Leeborent verzorgt een sfeervolle Kerst- en/of Nieuwjaarsborrel. Met gezellige achtergrondmuziek, de juiste aankleding en desgewenst een compleet feest om het oude jaar af te sluiten en het nieuwe jaar in te luiden. Onze mogelijkheden zijn eindeloos!

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan, bel ons direct op: +31204976834 of neem contact op per WhatsApp.

Zo komt uw Kerstborrel of Nieuwjaarsborrel eruit te zien:

  • Leeborent verzorgt het complete evenement De Borrelknaller voor de feestdagen bij u op locatie.
  • We kleden de ruimte aan met o.a. LED-verlichting, decoratie en extra’s op verzoek, wat zorgt voor een mooie ambiance.
  • Zo toveren we de ruimte om tot een sfeervolle en ontspannende omgeving. Ook al houdt u de borrel in uw kantine of magazijn: wij weten er een sfeervolle plek van te maken!
  • Onze Disk Jockey draait toepasselijke muziek en zorgt voor een leuke borrel. U kunt ook een eigen playlist gebruiken of kiezen voor achtergrond muziek.
  • Op de LED-verlichte dansvloer kunnen alle gasten lekker helemaal los én deze dansvloer is een echte eyecatcher op de borrel. U kunt natuurlijk ook voor een houten dansvloer kiezen. 

En we verzorgen natuurlijk allerlei extra’s indien gewenst:

Van een podium voor de eindejaar-speech en beeld voor een memorabele presentatie van alle hoogtepunten van het afgelopen jaar. Tot Pipe & Drape voor de aankleding van de ruimte. En van I-dance tot Silent Disco of Saturday Night Fever.

Wilt u alleen achtergrondmuziek? Of moet de borrel juist het feest van het jaar worden? Of u nu kiest voor een rustige borrel of een compleet bedrijfsfeest waar iedereen nog lang over napraat: Leeborent verzorgt het voor u tot in de puntjes!

de borrelknaller van leeborent.d055c4 De Borrelknaller van Leeborent Champagne

Zo gaan wij voor u aan de slag:

  1. Ruim voor de borrel arriveren wij om alles te plaatsen en veilig aan te sluiten.
  2. De Borrelknaller heeft een looptijd van maximaal 2,5 uur en is geschikt tot 200 personen. Uitbreidingsmogelijkheden zijn er natuurlijk altijd!
  3. Alles wordt tot in de puntjes voor u verzorgd.
  4. Na afloop demonteren we alles en nemen we de apparatuur en aankleding weer mee.

De kosten voor deze verzorging zijn op aanvraag, we bespreken graag uw wensen en de mogelijkheden. Bel ons direct op: +31204976834 of neem contact op per WhatsApp.

Wie zijn wij?

Leeborent een complete facilitaire dienstverlener in de regio Amsterdam. Wij verhuren (en verkopen en repareren) evenementbenodigdheden in heel Nederland en België. Maar we doen nog meer: we zorgen voor complete ontzorging van uw feest, borrel of evenement. Dat doen we al ruim 20 jaar met het grootste plezier én de grootste nauwkeurigheid.
Door onze ervaring krijgt u een beter event !. 

Vragen of een kostenplaatje ontvangen voor een Borrelknaller evenement op uw bedrijf of vereniging?
Dagelijks tussen 09.00 uur en 18.00 uur is er een medewerker beschikbaar voor een vrijblijvende offerte of informatie en advies.
Bel ons op: +31204976834 of neem contact op per WhatsApp.

Wij leveren door heel Nederland tegen vriendelijke transportkosten, vanaf een besteding van € 499,00 ex btw.

De Borrelknaller van Leeborent