OFFERTE AANVRAGEN

LED Dansvloer huren

LED Dansvloeren verhuur

De LED dansvloer van Leeborent is dΓ© ultieme dansvloer voor uw feest of evenement! Onze LED-vloer is uniek want hij is slechts 6,5 cm hoog en hiermee de laagste verlichte dansvloer van Nederland. Wij verzorgen een mooie aluminium afwerkrand rond de dansvloer (op verzoek) zodat uw gasten niet kunnen struikelen of over de opstap van de vloer kunnen vallen. Er zijn 256.000 kleuren mogelijk door middel van de speciale RGB toepassing.

Vraag snel eenΒ vrijblijvende offerte aan,Β bel ons direct op:Β +31204976834Β of neemΒ contact op per WhatsApp.

LED-dansvloer een gegarandeerd succes op uw feest of evenement

De LED-vloeren zijn een gegarandeerd succes bij bedrijfsfeesten , themafeesten, bruiloften , examenfeesten of een Back to the 80’s & 90’s party of Saturday Night Fever feest. Onze LED-vloeren zich ook beschikbaar als bewegende video-dansvloer . Ook bij de niet-disco-classics gerelateerde evenementen is een verlichte LED-dansvloer een regelrecht succes. De panelen zijn overal inzetbaar, zelfs op wanden of aan plafonds.

Bekijk ook onze mogelijkheden voor houten dansvloeren, zwarte dansvloeren en witte dansvloeren.

Kies uw LED-dansvloer:

Bestel snel en eenvoudig de gewenste LED-vloer en maak een keuze uit ons onderstaand aanbod of neem vrijblijvend contact op indien u vragen heeft.