OFFERTE AANVRAGEN

Houten dansvloer Zwart-Wit Snaplock.

Houten dansvloer Zwart-Wit Snaplock.

Met de inzet van een zwart wit dansvloer van Leeborent kunt u dansen op alle ondergronden die er maar te bedenken zijn U maakt van willekeurige vloer snel een prima dansvloer gras grind zand allemaal geen probleem!
Leeborent verhuur uit Amsterdam zorgt dat er gedanst kan worden op een hoog niveau met deze zwart witte dansvloer van Snaplock de Luxury Black White kunt u kiezen uit Latin, salsa,ballroom en tango eigenlijk maakt het niet meer uit want op deze dansvloer wordt het een feest wordt om op te dansen.

Stel ons een vraag Telefoon / WhatsApp: +31204976834 +31654664447

Wij verzorgen deze prachtige zwart-witte dansvloer in verschillende maten met een nette afwerkrand die zeker goed aanvoelt!

Op iedere locatie bij u thuis in een zaal, theater,kantoorruimte,achtertuin maar wij komen natuurlijk vaak in hotels en zalen waar wij dan snel en voordelig van iedere onderrvloer een dansvloer maken.
Vele gebruikers van deze dansvloer laten reviews achter op onze Google pagina dan kunt u zelf lezen hoe de ervaring is geweest.
Maar Iedereen die in de danswereld bekend is maakt graag gebruik van deze Leeborent Snaplock dance floor.

Deze vloer is geschikt voor binnen- en buiten gebruik, 100% Waterproof en snelle installatie. Met zeer weinig naden voelt deze dansvloer perfect aan. !
De voordelen van kunststof en de chique look van zwart / wit ( met of zonder ondervloer)

Wij gaan er van uit dat de dansvloer ook weer net zo schoon is als wij deze demonteren.
het gebruik van paraffine is toe gestaan bij eigen schoonmaak

Zwarte strepen van dansschoenen geeft niet maar daar moeten wij wel schoonmaak kosten voor bereken.
Het gebruik van magnesium wordt afgeraden bij gebruik geeft dat niet maar daar gaan wij wel schoonmaak kosten voor bereken.
Het advies van ons is Nooit geen schoonmaak middelen gebruiken op de dansvloer alleen maar water.

De voordelen van deze dansvloeren