OFFERTE AANVRAGEN

Witte houten dansvloer

Houten dansvloer – Wit Snaplock

Houten of kunststof dansvloer huren? Huur een dansvloer van Leeborent voor uw feest of evenement en maak van uw bestaande vloer in mum van tijd een goede dansvloer! Of de bestaande vloer nu uit vloerbedekking, beton, laminaat, hout of ander materiaal bestaat, het maakt niets uit. Leeborent – verhuurexpert in apparatuur en toebehoren in de entertainmentindustrie – zorgt dat er gedanst kan worden op een hoger niveau! Op de witte dansvloer van Snaplock danst u moeiteloos Latin, salsa, ballroom en tango of organiseert u een geweldig bruiloftsfeest , examenfeest of bedrijfsfeest .

De professionele dansvloeren van Snaplock zijn al ruim 20 jaar de meest populaire keuze in de dansindustrie omdat deze modulair, lichtgewicht en van zeer hoge kwaliteit zijn.

Verschillende soorten dansvloeren huren: hout, kunststof, LED-vloeren en video-dansvloeren.

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan, bel ons direct op: +31204976834 of neem contact op per WhatsApp.

Luxury White Maple Snaplock te huur bij Leeborent witte dansvloer Luxury White Maple Snaplock te huur bij Leeborent witte dansvloeren Te Huur bij leeborent een witte dansvloer Luxury White Maple Snaplock

Leeborent verzorgt dansvloeren in verschillende kleuren en materialen:

Witte dansvloer huren

De Luxury White Marble dansvloer die u kunt huren bij Leeborent heeft een luxe uitstraling waardoor Latin, salsa, ballroom en tango dansen op deze dansvloer een feest wordt. De experts van Leeborent medewerkers verzorgen deze prachtige witte dansvloer op vrijwel iedere locatie en toveren de bestaande vloer om in een luxe dansvloer met chique uistraling. Deze witte dansvloer is geschikt voor binnen- en buitengebruik, 100% waterproof en kan snel geïnstalleerd worden. Met zeer weinig naden voelt deze dansvloer perfect aan. Dat zijn de voordelen van kunststof! Liever een houten dansvloer? Deze vindt u hier.

Dansvloer schoonmaken na gebruik

De medewerkers van Leeborent komen de dansvloer na gebruik weer demonteren. De dasnvloer kan door u schoongemaakt worden met gebruik van paraffine, dit is toegestaan bij eigen schoonmaak. Indien de dansvloer zwarte strepen heeft van dansschoenen, is dit geen probleem maar in dit geval worden wel schoonmaakkosten berekend. Het gebruik van magnesium wordt afgeraden, indien dit onverhoopt toch gebruikt wordt zullen we eveneens de schoonmaakkosten doorberekenen. Het is belangrijk dat u nooit schoonmaakmiddelen gebruikt op de dansvloer.

De voordelen van deze witte dansvloer

  • Licht in gewicht.
  • Snel te installeren door onze Leeborent-medewerkers.
  • Duurzaam dus eigenlijk altijd mooi.
  • Modulair design waardoor wij ook om opstakels heen kunnen leggen.
  • U kunt zelf de de gladheid van de vloer bepalen en/of be√Ønvloeden.
  • U maakt van iedere vloer een topdansvloer!
  • Natuurlijk zorgen wij voor een nette afwerkingsrand.

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan, bel ons direct op: +31204976834 of neem contact op per WhatsApp.