OFFERTE AANVRAGEN

Houten black slate dansvloer huren

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van houten black slate dansvloeren. Staat uw dansvloer er niet bij, neem dan gerust contact met ons op.

Houten Dansvloer verhuur – Black Slate Snaplock

Sinds 2009 is Leeborent de trotse leverancier van de Slate Black dansvloer van SnapLock, ook wel bekend als de dansvloer van ‘Dancing with the stars’ in 2009. De familie achter SnapLock ontwikkelde en fabriceerde de eerste modulaire dansvloer ter wereld. Inmiddels al meer dan 20 jaar geleden. Het multi-gepatenteerde SnapLock systeem is speciaal ontwikkeld voor de zware omstandigheden in de verhuur- en evenementenindustrie. Vandaar ook dat Leeborent voor de dansvloer van dit merk geeft gekozen. We leveren vloerafwerking voor verschillende toepassingen, zoals voor beurzen, stands, product presentaties, maar ook als podiumbouwer en event-organisator kunnen we vele mogelijkheden bedenken voor uw feest en/of (dans)evenement.

Vraag snel eenย vrijblijvende offerte aan,ย bel ons direct op:ย +31204976834ย of neemย contact op per WhatsApp.

Black Slate dansvloer voor binnen en buiten

De Black Slate dansvloer ziet er geweldig uit en is heel geschikt om te huren. Hij is lichtgewicht en gemakkelijk te verhuren (nog geen 9 kg per m2), ontwikkeld voor zowel binnen- als buitengebruik, kan op iedere vlakke en verharde ondergrond gelegd worden en is eenvoudig te leggen en te demonteren. De vloer wordt gelegd door middel van het unieke kliksysteem. Wij leveren en plaatsen de dansvloer op iedere locatie in Nederland- Europa tegen scherpe transportkosten. U kunt bij ons verschillende formaten huren.

Wij gaan er van uit dat de dansvloer ook weer schoon is als wij deze demonteren.
het gebruik van paraffine is toe gestaan bij eigen schoonmaak
Zwarte strepen van dansschoenen geeft niet maar daar gaan wij wel schoonmaak kosten voor bereken.
Het gebruik van magnesium wordt afgeraden bij gebruik geeft dat niet maar daar gaan wij wel schoonmaak kosten voor bereken.
Nooit geen schoonmaak middelen gebruiken op de dansvloer.

Vraag snel eenย vrijblijvende offerte aan,ย bel ons direct op:ย +31204976834ย of neemย contact op per WhatsApp.