OFFERTE AANVRAGEN

Dansvloeren huren

Of u nu een bedrijfsfeest , een huwelijksfeest , een examenfeest of een verjaardag organiseert; met een mooie dansvloer van Leeborent gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer tijdens uw feest of evenement ! U kunt bij ons terecht voor de huur van prachtige kunststof of houten dansvloeren en moderne LED-verlichte dansvloeren. Een dansvloer huren van hout voegt sfeer en warmte toe aan uw feestlocatie en is bij uitstek geschikt om heerlijk op te dansen. Maar bent u op zoek naar iets speciaals? Dan is een LED-verlichte dansvloer of video-dansvloer huren misschien iets voor u!

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan, bel ons direct op: +31204976834 of neem contact op per WhatsApp.

Dansvloer verhuur

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan, bel ons direct op: +31204976834 of neem contact op per WhatsApp.

LED-verlichte dansvloeren huren

Een mooie LED-verlichte dansvloer huren is een aanrader voor ieder feest of evenement ! Sterker nog: een LED-verlichte dansvloer huren geeft mensen net dat duwtje in de rug om lekker te gaan dansen tijdens uw feest of evenement . LED-verlichting wordt steeds vaker gebruikt in discotheken, clubs en tijdens evenementen waarbij decorverlichting een rol speelt. Een LED-verlichte vloer is daarop een uitstekende aanvulling en zet de juiste sfeer.

Kunststof of houten dansvloeren huren in wit, zwart of houtkleur

Met een kunststof of houten dansvloer in verschillende kleuren zwart (bekend uit ‘Dancing with the stars’), wit , de combinatie zwart-wit en ‘maple’ (houten danvloer) creëert u op iedere locatie een mooie en dansbare vloer voor alle dansstijlen. Van een gezellige dansavond op een verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest tot een professioneel dansevent. U kunt bij ons terecht voor dansvloeren en geschikte ondervloeren in diverse afmetingen en met levering door heel Europa.

Dansvloeren van Snaplock

De professionele dansvloeren van Snaplock zijn al ruim 20 jaar de meest populaire keuze in de dansindustrie. Snaplock is marktleider en heeft ruime keuze qua modulaire, lichtgewicht dansvloeren van hoge kwaliteit . De dansvloeren kunnen op iedere verharde ondergrond worden gelegd, ook op tapijt. Ze zijn geschikt voor zowel in- als outdoor gebruik en bestand tegen vocht. Dankzij het interlocksysteem kunnen we de dansvloer snel monteren en demonteren. Ideaal als dans-, evenement- en tentvloer. SnapLock dansvloeren zijn een begrip in de danswereld worden dan ook wereldwijd gebruikt bij evenementen, feesten en (professionele) dansavonden en in hotels, restaurants, eventcenters, conferentieoorden, allerlei soorten zalen, etc. Snaplock is dé vloer van het televisieprogramma ‘Dancing with the Stars’ uit 2009.

Video-dansvloeren huren

Zoekt u een dansvloer die de show steelt? Voor een feest waar iedereen nog lang over napraat? Kies dan voor een interactieve LED-vloer: onze videovloeren zijn dé trend van nu en geeft de u mogelijkheid om prachtige videobeelden op de vloer te tonen. De beelden zijn desgewenst zelfs met beweging te besturen. Denkt u bijvoorbeeld aan vissen die over de vloer zwemmen en als u hier overheen loopt, zwemmen de vissen weg!

Luxury White Marble Witte dansvloer te huur bij Leeborent Amsterdam Snaplock Marple houten dansvloer te huur bij Leeborent Inter Continental Amstel Amsterdam  Luxury Black slate Marble Snaplock  dansvloer te huur bij Leeborent Luxury White Marble  wittedansvloer  Snaplock  dansvloer te huur bij Leeborent

Apparatuur om uw evenement of feest compleet te maken

Naast dansvloeren leveren wij ook andere evenement- en partybenodigdheden zoals:

Uiteraard kunnen wij u ook uitstekend adviseren welke apparatuur en middelen u nodig heeft voor uw evenement of feest. Wij leveren door heel Nederland tegen vriendelijke transportkosten.

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan, bel ons direct op: +31204976834 of neem contact op per WhatsApp.