OFFERTE AANVRAGEN

Netovername / Netopvang

Wij zorgen ervoor dat u niet zonder stroom komt te zitten! Dit is van belang bij normale bedrijfsvoering maar ook tijdens een feest, een presentatie of netonderhoud. Dankzij onze betrouwbare aggregaten kunt u zeker zijn van voldoende energie. Ook op het moment dat de netbeheerder onderhoud moet verrichten aan het energienet.

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan, bel ons direct op: +31204976834 of neem contact op per WhatsApp.

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal mogelijkheden.

Netovername / Netopvang / Synchroon / Netbewaking / Start Stopsysteem

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan, bel ons direct op: +31204976834 of neem contact op per WhatsApp.

Klimaatneutraal

Dankzij onze generatoren heeft u de mogelijkheid om de energievoorziening op een degelijke en stabiele wijze te verzorgen en waardoor geen onderbreking of invloed op uw evenement of bedrijfsvoering meer is. Met onze aggregaten zorgen voor een klimaat neutrale uitstoot door het gebruiken van duurzame brandstoffen, ten opzichte van de standaard fossiele brandstoffen. Hierdoor leveren wij dus op verzoek ook groene stroom op locatie.

Tijdelijke aansluiting compleet met monteur.

Wij zijn u graag van dienst van 1KvA tot 2000 KvA en komen bij calamiteiten door heel Nederland naar u toe. Uiteraard kunnen we vooraf een energieberekening voor u maken, zodat u precies weet wat er nodig zal zijn. Daarnaast zorgen wij er voor dat de aggregaat bij u wordt aangesloten op de meterkast, zodat u tijdens een stroomstoring of werkzaamheden aan het stroomnet gewoon kunt doorgaan met ondernemen. Dit noemen wij een netopvang, deze netovername wordt gerealiseerd door een professionele monteur.

Voorkom een stroom onderbreking met een netopvang met een van onze generatoren. Wij zorgen voor een betrouwbare stroomvoorziening, op de momenten dat u dit nodig heeft.

Netbewaking/Start Stopsystemen.

Deze systemen zorgen ervoor dat het net bewaakt wordt en dat bij uitval en of storing het aggregaat automatisch wordt opstart en
er wordt omgeschakeld naar Aggregaat. Als het net weer functioneert schakelt dit systeem automatische terug en het aggregaat weer uit.

Hierdoor is Netbewaking gegarandeerd inzet bij Brandmeld Noodverlichting videobewaking eigenlijk overal waar en geen storing gewenst is
omdat dat de veiligheid van mens en dier in gevaar komt bij een calamiteit.

Meer weten over Netopvang?

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan, bel ons direct op: +31204976834 of neem contact op per WhatsApp.